Moderator: Kowal
Artu pisze:A skoro mamy dostępne 230V, to może ktoś ma jakąś solidną grzałkę, to wtedy woda "na zawołanie" bez potrzeby oglądania sie na kapryśną czasami gwiazdkę![]()
Carson pisze:Nie wiem do czego Ty je chcesz namawiac ale z doswiadczenia zdradze Ci, ze takie towarzystwo na pikniku rozprasza uwageDlatego w tym roku przyjezdzam sam. tzn z Wojtkiem
To był taki luźny pomysł, ale skoro nieciekawa pogoda została już "wyczerpana" na piknikach, to wystarczy słoneczko do ogrzania wodyaikus pisze:Tam z solidnymi grzałkami to nie radzę próbować... prąd jest, ale wystarczy, że się kilka osób ładuje z jakimiś większymi elektrowaniami i już ekspres do kawy korki wywala (w przedłużaczach)...
Ale nie była ona za specjalnie ciepłaredb pisze:w zeszłym roku woda była na zawołanie i w dowolnych ilościach
Kiedy on woli zabrać kogoś kto gra na fleciePietrek pisze:Carson pisze:Nie wiem do czego Ty je chcesz namawiac ale z doswiadczenia zdradze Ci, ze takie towarzystwo na pikniku rozprasza uwageDlatego w tym roku przyjezdzam sam. tzn z Wojtkiem
Nie świruj Carson i zabieraj zeszłoroczne koleżanki ze sobą.![]()
![]()
Paaaanie, ja ostatni lot modelem chyba w 2020 wykonałem. Niech nikomu nie przyjdzie do głowy dać mi się "karnąć". Zwykle to się źle kończyPsychol pisze:SeKLeS: dam Ci mojego X360 do latania jak chcesz, lepsze to niż nic
Ja również melduję się w piątek w okolicach 16Carson pisze:Wjezdzamy w piatek! Prognozy pogody sa bardzo obecujace
Wróć do „Imprezy krajowe i zagraniczne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość