Moderator: Kowal
Nie wiem czy się z zmieszczę, bo jedzie już paczuszka z ciucholandemaikus pisze:najważniejsze siebie.
Artu pisze:Jaki "niezbędnik" należy zabrać ze sobą na PiknikZnaczy się papu, piciu... i.t.p.
W Wincentowie jeszcze nie byłem, więc nie za bardzo się orientuję co i jak
Przepraszam, że tak późno odpisuję, ale dopiero wyklarował mi się wyjazd. Ruszam z pl. Kromera jutro (piątek) o 14, wracam w niedzielę ok. 12. Mam wolne miejsce.Leo pisze:Ludki z Wrocławia, ma ktoś wolne miejsce w aucie?
@pkali @Damdodo na was głównie patrzę bo większość "starej ekipy" już obdzwoniłem.
Leo pisze:Ludki z Wrocławia, ma ktoś wolne miejsce w aucie?
@pkali @Damdodo na was głównie patrzę bo większość "starej ekipy" już obdzwoniłem.
miruuu pisze:A obiecasz że nie będziesz nagrywał?
Ja na drugi piknik furę musiałem pożyczyć od kumpla, bo auto na prawie rok trafiło do warsztatuCarson pisze:Jak pech to pech. Nie wiem czy dojade. Dzisiaj rano wstawilem auto do mechanika zeby zweryfikowac przed wyprawą pod Wawe stan uszczelki pod glowica bo rozne cuda sie ostatnio dzialy z autem no i przed chwila odebralem tel od mechanika - z glowica i uszczelka katastrofa. Jak nie zorganizuje sobie jakiejs zastepczej fury to niestety bede musial odpuscic spotkanie z Wami
AdamP pisze:Zrobiłem ogień
Wróć do „Imprezy krajowe i zagraniczne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość