Lasiek pisze:Wyzeruj trymy i subtrymy na apce. W programie ustaw radio takie jakie posiadasz i pokaż porogramowi wychylenia maksymalne dragow. Jak to nie pomoze to nie wiem moze monitor Ci krzywo stoji:)
aikus pisze:Na czuja mysle ze On wlasnie doswiadczenie probuje zdobyc - sugeruje to, ze helik Mu "dryfuje po calym polu".
Zastanawiajace jest tylko to potem dorzucil " w lewo i do tylu"...
pkali pisze:Pochwal się jeszcze czy masz jakieś doświadczenie w lataniu helikopterem sześciokanałowym. Być może normalne zachowanie modelu interpretujesz jako nieprawidłowe.
tapatalk
Front242 pisze:pkali pisze:Nadajnik skalibrowany w RealFlight?
Tak skalibrowałem nadajnik tj. Spektrum DX6i z programem RF.
edit:
Cześć. Nagrałem filmik z RF, zobaczcie sami
https://www.youtube.com/watch?v=C0NIbtC ... e=youtu.be
pkali pisze:Późnym wieczorem wrzucę filmik jak to wygląda u mnie. W innym kierunku ale też dryfuje. Będziesz musiał się nauczyć nad tym panować
tapatalk
aikus pisze:a w ogole to wielki szacun ze probujesz najpierw na symku!! malo kto w rzeczywistosi tak robi i potem mamy efekty... takie jak na Ywoim filmie, tylko, ze w rzeczywistosci...![]()
tak trzymac!!
Front242 pisze:Wiesz normalnie bym zmniejszył w apce czulosc za pomocą dr/Expo bo rzeczywiście nie potrafię jeszcze wykonywać tak delikatnych ruchów.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość