RcWare rx2sim

Najlepszy kret, to kret symulowany...
Awatar użytkownika
Luki38
Zaczyna się rozkręcać...
Posty: 94
Rejestracja: 10-09-2022
Lokalizacja: Pajęczno
Podziękował: 77 razy
Podziękowano: 5 razy

Postautor: Luki38 » 20 lis 2023, o 20:38

Panowie takie coś sobie kupiłem do symulatora. Używam Phoenix a i RF 7.5. Oczywiście bez problemów się nie obejdzie. Nie mogę tego poprawnie skalibrować i ustawić w symkach z radiem spectrum ix12. Tarcza ustawiona na normal a jakieś dziwne historię na kanalach. Poniżej zdjęcia i filmik co się dzieje. Może by ktoś pomógł to ogarnąć.
https://youtube.com/shorts/Ri1rUYL7LrA?feature=shared
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Spectrum IX12, Align T15, Prosto 380, Gaui X7
Awatar użytkownika
kubacki
Lider forum...
Posty: 2071
Rejestracja: 28-12-2015
Lokalizacja: Będzin
Podziękował: 114 razy
Podziękowano: 67 razy

Postautor: kubacki » 20 lis 2023, o 23:09

Mam ten sam moduł , co prawda nie sprawdzałem jak się zachowuje pod Windowsem ale w w symulatorach jest ok .jak coś możemy się jutro wieczorem zdzwonic (ewentualnie WhatsApp wideo)i porównać
Goosky S2 Legend
XL Protos 380 V2
Spektrum NX10
Awatar użytkownika
Luki38
Zaczyna się rozkręcać...
Posty: 94
Rejestracja: 10-09-2022
Lokalizacja: Pajęczno
Podziękował: 77 razy
Podziękowano: 5 razy

Postautor: Luki38 » 20 lis 2023, o 23:54

Super. Dzięki Jutro się odezwie...
Spectrum IX12, Align T15, Prosto 380, Gaui X7

Wróć do „Symulatory”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość