na imię mam Czarek, lat 18, jestem z Łodzi. Modelarstwem zajmuję się od końca 2015 roku, wtedy to skończyłem i oblatałem mój pierwszy model samolotu - ToTo - 0. Od tamtego czasu zrobiłem kilka modeli, jak na razie wszystkie samemu. Drugim był Ultimate Nac, potem delta do lotów FPV (niestety popsuła mi się kamerka i od jakiegoś czasu nie mam możliwości latać), aż w końcu pierwszy model spalinowy i również pierwszy drewniak - Wicherek 15. Jak widać same samoloty, choć mam jeszcze CX-10 i Floureona H101 oraz szczotkowego quada na ramie ze sklejki, dlatego też udzielałem i udzielam się raczej na sąsiednim forum modelarskim - pfmrc.
Zawsze coś mnie chyba ciągnęło do modelarstwa, dawno temu marzyłem o samochodzie - dokładnie HPI Firestormie, niestety nigdy nie było pieniędzy na autko. I tak po długim czasie wziąłem się za samoloty które mają mniejszy próg cenowy - przynajmniej na początku

Ale właśnie w ten piątek odebrałem używany model WLtoys v977, ten z możliwością podłączenia do komputera - co bardzo mi się przyda zważając na to, że do mojej Sanwy nie mogłem znaleźć odpowiedniego kabla. Na razie pogoda pozwala tylko na zawisy w domu, prosty zawis nie sprawia mi problemu w trybie 6G jak i 3D możliwe, że przez to że trochę latałem tym szczotkowym quadem w trybie pół-acro. Jednak z lataniem pewnie będzie gorzej, tylko cały czas wieje...
Po za modelarstwem, mocno kręci mnie motoryzacja. Interesuję się też astronomią, elektroniką. Lubie tęż pojeździć na rowerze.
Ale się rozpisałem, jeśli ktoś tu dotarł to fajnie

Widzę że sygnaturki nie ma pod pierwszym postem, ale w drugim niżej już jest