Witam wszystkich. Wracam do latania śmigłowcami po 13 latach przerwy. Latanie to jednak za mało dokładne określenie moich umiejętności, raczej utrzymywania się w powietrzu.
Pozdrawiam
Seba__ pisze:Witam wszystkich. Wracam do latania śmigłowcami po 13 latach przerwy. Latanie to jednak za mało dokładne określenie moich umiejętności, raczej utrzymywania się w powietrzu.
Don Mirson pisze:Hej! o to ja własnie jakies 13 lat temu zaczynałem
Bo ja byłem jeszcze przed exodusem. A wymieniać szczotki w lamie uczyłeś mnie chyba jeszcze na epheliaikus pisze:Seba__ pisze:Witam wszystkich. Wracam do latania śmigłowcami po 13 latach przerwy. Latanie to jednak za mało dokładne określenie moich umiejętności, raczej utrzymywania się w powietrzu.
Wszystko jest dobrze dopóki nie próbujesz lotów poniżej poziomu gruntu, tudzież lotów bez uwzględniania przeszkód terenowych z terenem włącznie![]()
![]()
Witaj i napisz coś więcej:)Don Mirson pisze:Hej! o to ja własnie jakies 13 lat temu zaczynałem
![]()
Z perspektywy dnia dzisiejszego to można powiedzieć, że w podobnym czasie zaczynaliśmy.... Chociaż ja mam cały czas takie poczucie, że jak ja tu przyszedłem to Ty już tu dłuuugo byłeś...
Echhh.... to były fajne czasy!!![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości