Witam

Zanim namalujesz swoje pierwsze dzieło, "dzień dobry" wszystkim powiedz.
Regulamin forum
Serdecznie witamy nowo przybyłych na naszym forum i zapraszamy do ujawnienia się :banana:

Uratuj Zborka - Podaj w temacie wątku swoją lokalizację!
Wstaw awatar i lokalizację - Nie wiesz jak? Skorzystaj z linku z instrukcją lub zapytaj nas :mrgreen:
:piwo:
reloop
Witaj. Zanim zapytasz - poszukaj i poczytaj!

Postautor: reloop » 20 sie 2010, o 10:45

Witajcie!
Nazywam się Marcin, mieszkam w Warszawie, modelarstwem zacząłem interesować się ponad 15 lat z dużą przerwą w międzyczasie. Swojego pierwszego heli zbudowałem jakies 9 lat temu, byla to wlasna konstrukcja oparta na rosyjskim siniku spalinowym, gdzie duzym problemem bylo przegrzewanie się, w wyniku czego model uległ zniszczeniu. Puźniej była długa przerwa - jakieś 6 lat. Nieco ponad pół roku temu zainteresowałem się tematem ponownie, jednak swoje kroki skierowałem w kierunku gotowych modeli. Moja flota jest narazie niewielka: Raptor 50 oraz T-rex 500.
Awatar użytkownika
Ramotny
Administrator
Podziękował: 316 razy
Podziękowano: 295 razy

Postautor: Ramotny » 20 sie 2010, o 12:16

Witaj.
Dwa modele i to w słusznym rozmiarze to już niezły początek. I uwierz mi że będzie się rozrastać :)
Cieszymy się że do nas dołączyłeś.
Pozdrawiam, Grzegorz
Mieć czy latać? Oto jest pytanie...
Awatar użytkownika
AdamskY
Elita forum...
Podziękował: 68 razy
Podziękowano: 35 razy

Postautor: AdamskY » 20 sie 2010, o 16:32

reloop pisze: Moja flota jest narazie niewielka: Raptor 50 oraz T-rex 500.

skromność górą ;) ja zaczynałem od BIG CFG i Walkera 22e co w ogóle latać nie chciało :D

witaj na forum, z racji twojego długiego doświadczenia na pewno wniesiesz dużo ciekawostek na forum
Adam®
www.adam-rcmodel.eu
Awatar użytkownika
Gmeracz
Lider forum...
Podziękował: 78 razy
Podziękowano: 207 razy
Kontaktowanie:

Postautor: Gmeracz » 22 sie 2010, o 00:32

Witaj kolego. Prawie każdy tak ma, że bawił się z przerwą. Teraz już nas trochę bardziej stać na to hobby ;)
A ilość nie jest ważna. Najważniejsze to frajda.
Od śmigła... Sławek
http://www.youtube.com/user/Vipcioo

Wróć do „Witajcie, to ja!”