miruuu pisze:A tak w ogóle to jakie masz zdanie o goblin ie 380? W porównaniu do reszty floty. Nie powiem, chodzi(ł) mi po głowie, ale cena zaporowa jak na tą klasę (poniżej 500tki).
Ja bardzo lubię budować, i 380 jest fajny, dopracowany itd. To był mój drugi zbudowany po Protosie Mini i bardzo dużo się na nim nauczyłem jeśli chodzi o składanie. Instrukcjia budowy Protosa Mini w porównaniu z instrukcją od 380 to jakby jej wcale nie było

.
Szczerze, to ja lepiej się czuje latająć Bladem 450X lub Protosem Mini bo Goblinem sie boje trochę - moje umiejętności są raczej słabe w porównaniu z Waszymi z tego co widzę. A naprawy po krecie są drogie jak w kl. 500.
Właśnie cena jest wysoka, bo sam KIT nie jest nieosiągalny ale jak dodasz serwa, silnik baterie, regiel i całą resztę to w moim przypadku wyszedł sporo więcej niż Logo 500, ale składałem go kilka miesięcy temu i teraz pewnie zrobił bym to inaczej (kupił bym tańsze bebechy bo i tak nie umiem wykorzystać jego poweru). Jak byś chciał mogę podesłać specyfikację mojego i co gdzie kupiłem. KIT Carbon oczywiście u Kenobiego.