Witaj Robercie, wielbicielu i dumny posiadaczu i użytkowniku nadgryzionych jabłek.
Ja jestem biedny, więc mam della i samsunga.
Jak już mamy tę kwestię za sobą - wbijaj na Reguły. Nie masz daleko, a zobaczysz i polatasz czymś innym.
Co to jest ścig?
(Domyślam się, ale nie jestem pewny... Wiem co to jest ścieg, wiem co to jest ściek, wiem czym się mniej więcej różni jedno od drugiego, bo tak się składa, że mam maszynę i trochę umiem szyć, mam też akwarium (więcej o tym w Brudnopisie, więc muszę z założenia trochę obcować z rurami i prowadzeniem nimi wody...)
... No ale ścig to ma raczej coś więcej wspólnego, ze ścig-aczem, albo wy-ścigiem, ergo wielowiatrak, racer... te sprawy...
...
tak?
P.S.Sorry za to powitanie z grubej rury... wczorajszy mój dzień na tym forum skończył się bardzo źle i bardzo dobrze jednocześnie. Było w sumie zabawnie, ale cieszę, się, że TEGO DNIA (tego wieczora konkretnie) już nigdy nie będę musiał przechodzić jeszcze raz.
Nastrój trochę pozostał... Nie przejmuj się mną.
Jak mi jeszcze powiesz, że nie, absolutnie nie wierzysz w płaską ziemie, szczepionki nie powodują autyzmu i wiesz, że nie ma darmowej energii a wszystkie free-energy generatory to fake, to już całkiem spoko. Oberwałeś rykoszetem... Wybacz.