Gmeracz pisze:No no... Przez rok był spokój a tu w ciągu dwóch dni dwóch Gigusiowców![]()
Witaj witaj, nareszcie nie będę osamotniony
semento pisze:Witam wszystkich.
Mam na imię Bartek i jak podniosą wiek emerytalny, to jeszcze 33 lata zanim będę mógł np w poniedziałek rano iść polatać helikiem zamiast do roboty. Trafiłem tu za tutorialami Gmeracza, ponieważ od 1,5 miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Gaui 425. Przygodę z helikami zaczynałem mniej więcej rok temu od lektury epheli, a w marcu kupiłem HK450 GT. Witam zatem znajomych z epheli oraz nowych, nieznanych mi jeszcze kolegów.
karol pisze:Ramotny pisze:Kurcze może ja też sobie sprawię jakieś gałi ...
Ale chyba masz gaui, jak mnie pamiec nie myli
miruuu pisze: A swoją drogą, ja ten problem rozwiązałem jeżdząc na lotnisko przed pracą (nie pytaj o której godzinie, bo i tak mają mnie tu za dziwaka)
semento pisze:miruuu pisze: A swoją drogą, ja ten problem rozwiązałem jeżdząc na lotnisko przed pracą (nie pytaj o której godzinie, bo i tak mają mnie tu za dziwaka)
Przed pracą to ja mam dwa modele do wystartowania. Jeden 3 lata drugi rok. Kompletnie niesterowalne, trzeba prowadzić tylko na uwięzi i niestety pakiety siadają im dopiero ok. 20:00
one do 20:00 robią ostre 3D dlatego po 20:00 semento ma siłe już tylko na zawisyAdamskY pisze:wytrzymują do 20:00 ostre 3D czy tylko zawisy ?
Ramotny pisze:one do 20:00 robią ostre 3D dlatego po 20:00 semento ma siłe już tylko na zawisy
Przy 2x3D(testosteron) przez cały dzień to NIE jest dziwne...semento pisze:Ramotny pisze:one do 20:00 robią ostre 3D dlatego po 20:00 semento ma siłe już tylko na zawisy
Grzesiek, one (oni tak na prawdę) robią baaaardzo ostre 3D, ale nie to jest dziwne. Dziwne jest to, że po całym dniu to mi się kąty łopat same ustawiają na -12, 0, +3 i nawet od ziemi nie da rady się oderwać. Dlatego na razie mój Gaui to rama z serwami na tarczę i wyregulowane popychacze. Finito!
karol pisze:Hej ,a o mnie zapomniales??
Gmeracz pisze:Ale cicho było ostatnio w naszym dziale... Chociaż... Przygotowuję coś... Ale to w Nowym Roku
karol pisze:Rozumiem ,że zakupiles silniczek taki jak mojI jakies testy zrobiles
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość