WITAM

Zanim namalujesz swoje pierwsze dzieło, "dzień dobry" wszystkim powiedz.
Regulamin forum
Serdecznie witamy nowo przybyłych na naszym forum i zapraszamy do ujawnienia się :banana:

Uratuj Zborka - Podaj w temacie wątku swoją lokalizację!
Wstaw awatar i lokalizację - Nie wiesz jak? Skorzystaj z linku z instrukcją lub zapytaj nas :mrgreen:
:piwo:
kostek136
Pierwsze koty za płoty...
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Postautor: kostek136 » 19 lip 2010, o 11:13

Witam wszystkich na tym forum
Nazywam się Sławomir Kostorz mieszkam w Chorzowie tym hobby zainteresowałem się ponad 2 lata temu. Od roku jestem pilotem Compass Model, wspomagany paliwem przez firmę (Jonkers Tornado) jednocześnie testuję model Elektromara SM50E. Z roku na rok zdobywam nowe umiejętności w pilotażu śmigłowca RC.
Awatar użytkownika
edek
Elita forum...
Podziękował: 20 razy
Podziękowano: 44 razy

Postautor: edek » 19 lip 2010, o 11:15

WItamy :mrgreen:
exTeam Gaui
Awatar użytkownika
basing
Zaczyna się rozkręcać...

Postautor: basing » 19 lip 2010, o 11:34

No powitać. Zastanawiałem się kiedy tu się pojawisz.
Awatar użytkownika
Ramotny
Administrator
Podziękował: 316 razy
Podziękowano: 295 razy

Postautor: Ramotny » 19 lip 2010, o 12:07

:D Serdecznie witamy :). Ja też zainteresowałem się helikami 2 lata temu ale moje postępy są znacznie mniejsze.... ;)
Pozdrawiam, Grzegorz
Mieć czy latać? Oto jest pytanie...
kostek136
Podziękował: 1 raz

Postautor: kostek136 » 19 lip 2010, o 14:14

basing pisze:No powitać. Zastanawiałem się kiedy tu się pojawisz.

Prędzej nie wiedziałem że te forum istnieje. Dlatego tak późno zawitałem tu.

Ramotny pisze::D Serdecznie witamy :). Ja też zainteresowałem się helikami 2 lata temu ale moje postępy są znacznie mniejsze.... ;)

Może i tak ale jakim kosztem!!!!, miałem chyba ze 50 kretów ogólnie i to doprowadziło do bankructwa mojego. Od jakiegoś czasu latam bardzo spokojnie i bezpieczniej bo nie stać mnie teraz na rozbijanie modeli. A wiadomo kto nie ryzykuje ten małe ma postępy w lataniu.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2010, o 17:21 przez kostek136, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ramotny
Administrator
Podziękował: 316 razy
Podziękowano: 295 razy

Postautor: Ramotny » 19 lip 2010, o 14:30

kostek136 pisze:
Ramotny pisze::D Serdecznie witamy :). Ja też zainteresowałem się helikami 2 lata temu ale moje postępy są znacznie mniejsze.... ;)

Może i tak ale jakim kosztem!!!!, miałem chyba ze 50 kretów ogólnie i to doprowadziło do bankructwa mojego. Od jakiegoś czasu latam bardzo spokojnie i bezpieczniej bo nie stać mnie teraz na rozbijanie modeli. A wiadomo kto nie ryzykuje ten małe ma postępy w lataniu.

Myślę że - choć to niechlubna statystyka - nikt nie jest w stanie mnie przelicytować. Ja w którymś momencie przestałem liczyć krety moich Kingów... i myślę że było ich więcej niż 50... grubo... :)
Pozdrawiam, Grzegorz
Mieć czy latać? Oto jest pytanie...
Awatar użytkownika
private9
Stały bywalec...
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 7 razy
Kontaktowanie:

Postautor: private9 » 19 lip 2010, o 15:58

kostek136 pisze:Witam wszystkich na tym forum
Nazywam się Sławomir Kostorz mieszkam w Chorzowie tym hobby zainteresowałem się ponad 2 lata temu. Od roku jestem pilotem Compass Model, wspomagany paliwem przez firmę (Jonkers Tornado) jednocześnie testuję model Elektromara SM50E. Z roku na rok zdobywam nowe umiejętności w pilotażu śmigłowca RC.

Sie rozpisał jakby kto Ciebie nie znał :D . Ogień :gas: i SM,a w górę , lecisz chopie.

PS. no ,,, ale nie ma co porównywać kraksy Kinga a odina gdzie w odinie łopaty kosztują ze 300 plnów.
Pozdrawiam,
Arek.
rafalgruszka
Podziękował: 4 razy

Postautor: rafalgruszka » 19 lip 2010, o 16:36

witam
Cześć Sławek... miło widzieć że kolejne porządne osoby dołączają do heli-team
pozdrawiam
rafal
http://www.youtube.com/user/rafalgruszka
http://www.youtube.com/user/SoapPaintShop