Postautor: radekbck » 4 kwie 2015, o 17:22
Witam szanownych kolegów Jestem z Sosnowca mam na imię Radek mam 39 lat. Moja przygoda z lataniem zaczęła się jakieś 4 lata temu jako substytut porzuconego nałogu jakim było palenie, kurzenie fajek i odnowienie hobby ( nie RC ) z czasów dzieciństwa jakim było modelarstwo jednak w formie sklejania modeli plastikowych papierowych ( miesięcznik Mały modelarz - starsi koledzy pewnie wiedzą o czym piszę

). Pierwszym modelem była Big lama firmy e-sky, którą jednak przy braku pojęcia i dużym wietrze szybko straciłem ( za wysoko się wzniosłem i poleciała w pierony i tyle ją widziałem. ) Drugim modelem był HK 450 pro z drugiej ręki, jednak nie wspominam go mile -generalnie droga przez mękę. Dopiero zakup nowego modelu KDS 450 quiet pozwolił na widoczne podnoszenie umiejętności pilotażu. W obecnym momencie jestem szczęśliwym posiadaczem T-rex 550e przerobionym do FBL, T-rex 450 pro v2 fbl oraz KDS 450 quiet i T-REX 150 małego narowistego "gnojka"

. Dodatkowo kurzy sie jeszcze parę sztuk samolotów jednak służą one bardziej jako odskocznia i obniżenie poziomu adrenaliny po lotach helikami

. Jeszcze raz Witam

i proszę o przyjęcie do grona pasjonatów którzy kochają Heliki

Pozdrawiam
Radek
Heli: T-REX 470 LM, T- Rex 550E V2 DFC, T-Rex 450 Pro V2 DFC, VwinRC 450 DFC, Quadcopter: Racer ZMR250, Aparatura: FR SKY Taranis x9d plus
No Risk No Fun...