https://www.banggood.com/GTPower-130A-H ... rehouse=CN
Konkretnie chodzi mi o to, czy pobór prądu można odczytać tylko na bieżąco (np. podczas lotu), czy jest możliwość zrobić to wylądowaniu (np odczyt najwyższej osiągniętej wartości)

marek_c4 pisze:Dziękuję za odpowiedzi - generalnie chodzi mi o urządzenie dzięki któremu dowiem się ile amper pobiera model podczas lotu.
Znalazłem takie coś na BG, ale nie mam pewności czy zapamiętuje maksymalny prąd, bo czytanie tego co pokazuje wyświetlacz podczas lotu ... no chyba raczej średnio realne.
Jest wskazanie max prądu. Jest wskazanie min napięcia źródła. Jest wskazanie zużytych Ah. Jest wskazanie max mocy w W. I jest wskazanie kilo mega ampero wato coś tam godzin. Nigdy tego nie biorę pod uwagę, więc nie pamiętam jednostki. Naprawdę super przydatny gadżet. Można sobie sprawdzić ile serwo ciągnie prądu pod obciążeniem itd. Mnóstwo zastosowań. Szkoda tylko, że napięcie max bodajże 60V.marek_c4 pisze:Dziękuję za odpowiedzi - generalnie chodzi mi o urządzenie dzięki któremu dowiem się ile amper pobiera model podczas lotu.
Znalazłem takie coś na BG, ale nie mam pewności czy zapamiętuje maksymalny prąd, bo czytanie tego co pokazuje wyświetlacz podczas lotu ... no chyba raczej średnio realne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość