aikus pisze:Czyli jak narazie glownym problemem staje sie czym ten proszek przytwierdzic do lopat, tak? Tak w skrocie...
W zasadzie to.... nie ma żadnego problemu. Takie żywice powinny sobie bez problemu poradzić z jakimiś mechanicznymi odkształceniami, ale głowy sobie obciąć nie dam, że w razie kreta nie odpryśnie. W razie czego może zaistnieć potrzeba zabezpieczenia lakierem bezbarwnym, ale myślę, że to nie będzie konieczne.
Problemem może być jedynie kwestia ile kto chce.

I gdzie to wysłać, ale to już na PW raczej.

Cena - istotny element to około 3 zł/g (chyba,że uda się coś ubić) czyli drożej niż w przytoczonym wcześniej sklepie, ale przetestowane i pewne przynajmniej (osobiście testowałem).
Z wydajnością jest różnie, szczególnie przy wypełnieniach, ale myślę, że 1g pozwoli na wymalowanie statecznika ogonowego i pozwoli jeszcze na rypnięcie efektownego szlaczka. 1g kryształków pozwala na zrobienie 4-6g gotowej mieszaniny, przy czym lepsze efekty uzyskuje się rozcieńczając "farbę" bardziej (z 1g - 6-8g) i kładąc ją dwiema lub trzema cienkimi warstwami - efekt jest zdecydowanie bardziej równomierny.
Dzwoniłem, rozmawiałem, czeka do odbioru. Podjadę, zabiorę i wieczorem może wrzucę coś jak czas pozwoli.