aikus pisze:Piotrek, jak ustawiłeś skłon w tym swoim Lidlolocie? Ustawiałeś w ogóle jakiś, czy wszystko na zero?
Ustawiane na oko

aikus pisze:Piotrek, jak ustawiłeś skłon w tym swoim Lidlolocie? Ustawiałeś w ogóle jakiś, czy wszystko na zero?
aikus pisze:No ale ile? Ze 3 stopnie?
mwx pisze:https://www.ercmarket.com/optifuel-optimix20-super-slv-ready-fuel-5l/
aikus pisze:Aaaaaaaaa kurrrrvvvaaaaa:D:D:D Ciągnie wilka do lasu!!!!
:D:D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aikus pisze:ALE, mimo to, mimo tego wszystkiego, mimo tych oczywistych wad spalin w relacji do elektryków, które u mnie i u wielu spowodowały, że spalin po prostu nie mam, trzymam kciuki i kibicuję gorąco, bo byłoby zaje**scie miło, jakby do tej niszy w niszy jeden więcej spalinowy wiatrak dołączył!!
![]()
mwx pisze: daleki jestem od krzyczenia że nitro jest debest i nic innego się nie liczy.
mwx pisze:No i nie pisze o tym żeby kogoś zniechęcić, tylko żebyśta waszmościowie byli świadomi że te "okropnie trudne regulacje", "strasznie skomplikowany serwis", "brud na rączkach i zmarnowany manicure" to nie są prawdziwe problemy, w odróżnieniu od tego co serwuje Januszeria.
dawo pisze:Jak by Artia jeszcze czasem wpadał to by ze 3 byłyKolega Karuzel / Tata 11 bardzo mnie namawia ma uruchomienie Gassera którego mam od Kenobiego, już nawet Braina do niego dokupiłem. Kompletnie nie mam pojęcia o spalinach i ich regulacjach i średnio mi się chce w to wchodzić ale nie mówię stanowczego nie. Karuzel, Artia i ja to były by 3 Gassery na Regułach
Wróć do „Szybowce i motoszybowce”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości