Jak w temacie, kupiłem całą modelarnię po modelarzu (z tego co widzę głównie szybowcowym)
mam masę kadłubów, form do kadłubów, cześci szybowców, do nich itp, sporo (nowych w pudełkach i styropianach) skrzydeł po 2,3,4metry produkcji arthobby, jeszcze więcej węglowych kadłubów na belce ogonowej z pręta, wyglądają jak DLG oraz większe,masa ultra lekkiej laminatowej roboty, czasem wręcz koronkowej, sporo z napędami na składanych smigłach, postawione w wiekszości na serwach hitec, stąd pytanie: czy jest ktoś z Mazowieckiego kto zna temat? ja jestem dosyć zielony w szybowcach a chciałbym to dobrze wystawić, a część sobie zostawić ale wiedzieć co mam, Chętnie zapłacę za opinię, gotówką, złotym trunkiem w ładnej butelce lub dowolnie inaczej.
nie chce publicznie wycierać sobie mordy niczyimi danymi ale wiem (od Jego syna od którego to wszystko kupiłem) do kogo należała ta modelarnia (człowieka zmogła choroba) i mogę taką informacje udostepnić w wiadomości prywatnej to osoby ze środowiska szybowcowo-łódkowego (podobno) powinny kojarzyć nazwisko.