Miałem tego kilka sztuk zdemontowanych "na potem", w sumie nie wiem po co. Część jeszcze leży, przydaje się do różnych grzebanek w warsztacie..aikus pisze:A wiem... chyba nadal się takie trafiają... W Lidlu w tym nie raz owoce są.
Balsa dla ubogich
a zrobiłbym, ale to by było odejście od zasady optimum, nie można ani za blisko ani za daleko:)aikus pisze:Zrób mu to śmigło bliżej tych krawędzi spływu
smekes pisze:a zrobiłbym, ale to by było odejście od zasady optimum, nie można ani za blisko ani za daleko:)
smekes pisze:Na śmieci lotów to właściwie wszystkie moje modele sie nadają, ale ten będzie wybrany do przekraczania wszystkich własnych rekordów, tzn jak narazie był jeden, ale to tak na spokojnie, narazie to sobie tak jeszcze ze 2 godzinki tym jak jest wylatam:) a i jeszcze diody led sobie wstawie:)
Mniej więcej na środku wypada w tego typu sprzętach.mwx pisze:Gdzie masz CoG w tym sprzęcie?
Ja to wyobrażam sobie coś takiego, lecą takie trzy, po czym jeden prosto w góre a dwa boczne na boki:) a potem inne manewry w dodatku precyzyjne, tu już można by sie zbliżać do trudności jakie są sporcie heli:)aikus pisze:Kombat w każdym razie idzie pod młotek - już postanowione.
jeszcze nie ma 6s.aikus pisze:.. dałeś już te 6s?
Wróć do „Delty, skrzydła, jety”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość