stuf pisze:Mam nadzieję że wrzucisz filmik choćby z pierwszego oblotu ??
Oblot jest zawsze pierwszy

stuf pisze:Mam nadzieję że wrzucisz filmik choćby z pierwszego oblotu ??
Kowal pisze:Oblot jest zawsze pierwszy. Umówiłem się wstępnie z Mirkiem na latanie w niedzielę
.
stuf pisze:No i giciocessny się boję bo to ma tyle serw że w życiu tego nie ustawie
![]()
miruuu pisze:Tu kwestia serw jest o tyle prosta, że masz gotowe dziury pod serwa - pasują idealnie - nie da się źle zamontować. Dziurki na uchwyty do popychaczy gotowe itd...
Ino poskładać puzzle i latać
stuf pisze:No a długości popychaczy ? - obawiam się że jak źle ustawię kąty to będzie pierwszy i ostatni lot.
stuf pisze:Instrukcja jest przygotowana dla ludzi z ilorazem inteligencji deski podłogowej ??![]()
stuf pisze:Dźwigienki są fabrycznie zamontowane w lotkach itp ?
stuf pisze:Frapuje mnie jeszcze kwestia niebieskiego serwa w kadłubie... czemu widzę dwa popychacze ??
Mam w takim razie mikro problem z odbiornikiem - Hitec Lite 6 CH.. brakuje jednego kanału -> chyba ze się mylę ?
stuf pisze:Mam w takim razie mikro problem z odbiornikiem - Hitec Lite 6 CH.. brakuje jednego kanału-> chyba ze się mylę ?
aviatoRc pisze:stracisz tylko możliwość trymowania każdej z klap osobno
Wróć do „Trenery, parkflajery i inne...”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości