Zybidk pisze:Ja posiadam pakiety redox 2s 8000mah/50c wymiary wysokość 25mm szerokość 46mm długość 138mm...
Pan Byku pisze:Zybidk pisze:Ja posiadam pakiety redox 2s 8000mah/50c wymiary wysokość 25mm szerokość 46mm długość 138mm...
Dzięki piękne!
Czyli długość max 160mm, szerokość ok 46mm, a gdyby nie przewody? To z 5mm dojdzie?
Tylko gdzieś te przewody muszą wychodzić :/ Jeśli będą wychodzić z boku to strata na szerokości. Szerokość, którą podałeą to na styk, tak?
Dziękuję.Zybidk pisze:Wybaczcie post pod postem. Długość pakietu 140mm i mam 4cm na przewody z przodu. Pakiet maksymalnie z tylu czyli 160mm też wejdzie
Pan Byku pisze:Dziękuję.Zybidk pisze:Wybaczcie post pod postem. Długość pakietu 140mm i mam 4cm na przewody z przodu. Pakiet maksymalnie z tylu czyli 160mm też wejdzie
Jeden obraz = tysiąc słów.
Gdy będę przy kompie podziękuję Ci tak, żeby wszyscy widzieliczyli wcisnę stosowny przycisk
Pietrek pisze:Byczku dorzucę i od siebie info co.... W linku masz...
Sprawiłeś sobie? Pochwal się.
SeKLeS pisze:Automatyczny powrót na koła z dachowania? Ładnie to tyra cały napęd. Nieużywałbym tego za grona...
BlueDog pisze:Pamietaj tylko że wymieniająć dyfry na te nowe, musisz wymienić również półosie i wał centralny, z tego co czytałem nowe są zrobione na średnicę 8mm a stare były na 6mm, nie jestem również pewnien jak jest po stronie zwrotnic czy np. łóżyska nie będą inne potrzebne, nie jestem na 100% pewny ale nowe ośki są chyba dłuższe, inny jest profil bulkeheadów. przerobienie tego chyba nie do końca bedzie takie tanie i proste, ale jeśli podejmujesz wyzwanie to napisz jak to wygląda w praktyce bo też się nad tym zastanawiałem ale chwilowo odpuściłem właśnie ze względu na ilość gratów do wymiany.
Pan Byku pisze:Czekam zatem na wynik konwersji. Budy mają ciekawsze malowanie, ale przede wszystkim przemawia do mnie sposób montażu. Trzymam kciuki za powodzenie.
Btw. skąd ściągasz części?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości