Rozumiem, że mówisz o pirozawisie na plecach.
AdamskY pisze:dla mnie wyglada jak duzy coaxial 3.5 chanel czyli zabawka...
GT model 8004 GT8004 QS8004 RC Helicopter
BARTEK pisze:czyli nie jest taki zly bo mam okazje kupic a jest dosc duzy bo ma az 75 cm
BARTEK pisze:a jest dosc duzy bo ma az 75 cm
Artu pisze:Polecam (sam co prawda jeszcze nie mam) modelik
miruuu pisze:Co do Turnigy 9x... Bazowałeś na opisie, czy innych źródłach? Pytam, bo wygląda ciekawie, ale przed zamowieniem wolałbym mieć pewność, że poleci na mojej apce
Gmeracz pisze:Artu pisze:Polecam (sam co prawda jeszcze nie mam) modelik
No jasne... Bo w domu na ścianach pełno żyrandoli w różną ilością ramion![]()
Gmeracz pisze:BTW. Dokładnie, takie maleństwo to i do fajnej zabawy i nauczy czegoś. Coaxiale to tylko wiszą i niemrawo się ruszają. Po godzinie wędrują na półkę i tyle.
miruuu pisze:Na Hobbykingu jest być może taniej --> helik. Być może, bo na HK trzeba doliczyć koszty przesyłki / powiększonej paczki...
Dlatego napisałem, że może być taniej. Na przykład jeśli dobije się nim większą i tak zamawianą paczkęArtu pisze:Z HK wraz z przesyłka wychodzi $46.94 vs $39,79 z banggood.com
Od razu czułem, że nie będzie tak łatwoArtu pisze:Można też używać Turnigy 9X oraz 9XR po użyciu odpowiedniego modułu FlySky"
miruuu pisze:Od razu czułem, że nie będzie tak łatwoArtu pisze:Można też używać Turnigy 9X oraz 9XR po użyciu odpowiedniego modułu FlySky"
miruuu pisze:Widziałem na tej stronie fajne małe multikoptery. Ciekawe czy warte swojej ceny...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości