aikus pisze:Zawsze wiedziałem Zborek, że z Ciebie jest porządny wartościowy człowiek..
zborecque pisze:aikus pisze:Zawsze wiedziałem Zborek, że z Ciebie jest porządny wartościowy człowiek..
A podziękować serdecznie ;-) Masz na myśli, że tak skrupulatnie dbam o modele w sensie?
zborecque pisze:Bo tak po prawdzie to wiesz... różnie bywa.
Dzisiaj podniosłem moją X7 po tym przeglądzie, pomimo wiatru (chociaż wiatr akurat dzisiaj jest pieroński, nawet 700 bujało i to mocno), i tak się trochę cykałem mimo wszystko.
2x lądowałem i sprawdzałem dokładnie, czy nic się nie luzuje w głowicy, ogonie, belce ogonowej itp. Ale wygląda, że jest git.
zborecque pisze:Dzisiaj zrobiłem skrzynkę ogonową i sam ogonek. Wszystko chodzi w miarę ładnie - z wyjątkiem (jak się spodziewałem) okuć ogonka. Tych postanowiłem tym razem nie rozkręcać. Upewniłem się, że jako-tako działają (chodzą dość gładko, chociaż czuć lekkie granulkowanie) i zostawiłem na razie. [...]
zborecque pisze:Jak już na spokojnie podsumuję co potrzeba - to wrzucę taki wątek w tematach o GAUI, to może będzie pomocne dla potomnych.
Chociaż w sumie nie wiem ile już nas - Galarzy - zostało ;-(
aikus pisze:Wyjdzie, że się czepiam, ale znowu najważniejszą rzecz - odkładasz na później. Tu jest to samo co z łozyskami oporowymi w okuciach.
Pewnie dramatu nie będzie, ale pamiętaj, że jeśli ogonek będzie Ci jakoś falował albo zachowywał się dziwnie - zacznij od tego i prawdopodobnie na tym skończysz.
aikus pisze:Jeszcze kilku nas jest ^^.
Ja co prawda mam moją X3 juz tak skundloną, że ciężko powiedzieć czego w niej jest więcej... Powiedziałbym, że ALZRCa, ale jednak ciągle jeszcze mam belkę i łopaty 380mm.
Łopaty to tam huk, ale belek i pasków kupiłem jak pojebany na zapas... chyba nigdy tego nie wylatam...
Ale Gauke będę trzymał.
aikus pisze:Jak już nie będzie gałek w ogóle to zarejestruje jako zabytek i będę przywoził na zloty tylko po to, żeby pokazać, że oto jest![]()
aaaale.....
)

), bo po pierwsze zupełnie nie o to chodzi, po drugie, jest to nie możliwe (nie da się wymienić człowiekowi mózgu), po trzecie nawet źle by się stało, bo sprowadzało by się to do kopiowania kogoś, a jak powiedziała Dalaj Lama " Jeden egzemplarz danego człowieka na świecie w zupełności wystarczy) ... Psychol pisze:Mi w bałaganie bardzo źle się pracuje. Tak już mam. Porządek w otoczeniu - porządek w głowie - wszystko idzie speawniej.

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości