armagedon pisze:Jeśli faktycznie uznałbym że ma coś nie teges pod kopułą,prosiłbym o przeniesienie do innej załogi.
Kowal pisze:
Już dawno nie ma stałych załóg. Lata się w mieszanych. Kogo Ci crew control da z tym lecisz.
Kowal pisze:Jak Ci kumpel mówi, że ciebie zabije, to raczej nie bierzesz tego na serio
MacGyverek pisze:O ile pamiętam to od czasów zamachów w USA wyprowadzili zamykanie drzwi. Co w wypadku kiedy jeden pilot idzie siku a drugi zaslabnie w kokpicie i drzwi będą zamkniete? Chyba nie ma opcji RTL jak w multikopterach...
EDIT. Sorki że ciagne ten temat ale temat pilotażu i zasad jest bardzo ciekawy. Do tego mamy tu pilota pełna gębą. Jak mi się marzy siąść za sterami i pooglądać te guziczki - oczywiście nie w locie
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
MacGyverek pisze:O ile pamiętam to od czasów zamachów w USA wyprowadzili zamykanie drzwi. Co w wypadku kiedy jeden pilot idzie siku a drugi zaslabnie w kokpicie i drzwi będą zamkniete? Chyba nie ma opcji RTL jak w multikopterach...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości