PiotrS pisze:Dziś dostałem VR BOX.
Na razie nie mogę wiele jeszcze powiedzieć poza tym, że już mam porysowany telefon podczas wsuwania go do środka
Chyba będzie zwrot.
Powiedz jakim cudem ?? Jaką wersję VR Boxa kupiłeś ?? Jaki masz telefon ?? VR BOX 2 ma kasetę, wbudowano w nią uchwyt taki sam jak do samochodów trzymający telefon za boki i jeśli tylko nakleiłeś pianki jak należy nie ma możliwości porysowania czegokolwiek... do tego telefon siedzi w kasecie głęboko więc ?? VR BOX 2 znajduje się na moim zdjęciu i wygląda dokładnie tak :
Tutaj uchwyt z VR 2 jak widać górna jego część (ten plastik za elementem ze śrubkami) jest ruchoma i tutaj przyczepiamy piankę nr.1 pianki nr 2 i 3 idą na dół. Jak powiększysz moje zdjęcie to zobaczysz jak to jest zamontowane u mnie. Nie udało mi się zrobić w żadnym momencie krzywdy mojemu galaxy S4.
a tak wygląda VR BOX 1 widzę że chyba w tym przypadku na siłę wciska się telefon w uchwyt... i nie jest ruchomy na sprężynie jak w VR BOX 2.
A tutaj SPECJALNIE DLA CIEBIE zdjęcia jak to wygląda u mnie... każde ze zdjęć możesz powiększyć klikając na nim.
Tutaj montaż pianek w kasecie VR 2
a tutaj jak głęboko chowa się sam telefon w kasecie... no chyba że wkładasz go w pokrowcu...