Kenobi36 pisze:Mocne okucia w X3 porównaniu do Protosa mini to moim zdaniem wada, wie to każdy kto wymieniał parę razy zębatki w serwach. Łamiące się okucia w mini sa niczym servosavery i bardzo łatwo się je wymienia.
Kenobi36 pisze:Nowe Kity Protosa mini przychodzą z nowym 4mm onewayem, nie powinno być już problemów.
Tarcze? zobaczymy jak przyjdzie nowa dostawa, teraz ne mam kitów już na stanie, lae tym razem jak mi przyjdą z luzami to od razu odsyłam.
Problem z górnym łożyskim to raczej przypadek.
Oprócz tego ze X3 jest większy to jest duuuuużo cięższy, dlatego słabo lata na 450tkowych silnikach.
Mocne okucia w X3 porównaniu do Protosa mini to moim zdaniem wada, wie to każdy kto wymieniał parę razy zębatki w serwach. Łamiące się okucia w mini sa niczym servosavery i bardzo łatwo się je wymienia.pkali pisze:A mi dzisiaj 450 zwariowała. W połowie pakietu przestała trzymać kąty i zaczęła robić pompki. Szczęśliwie udało się wylądować. Nagrałem filmik jak to wygląda
Kulka na wale się nie zaciera?
Serwo też może padać, wtedy skok nie działa bo system FBL utrzymuje pozostałe serwa na takim poziomie aby model trzymał kąt pochylenia.
Kenobi36 pisze:[...]
Serwo też może padać, wtedy skok nie działa bo system FBL utrzymuje pozostałe serwa na takim poziomie aby model trzymał kąt pochylenia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości