Kowal pisze:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JrH78bldJQc&sns=em[/youtube]
miruuu pisze:Myślę ze można. Silnik jest zbliżony do klasycznego tylko ma ośke w ośce. Jak zalozysz na serwo orczyk z omortyzatorem (jak do aut) to powinny leciec lopatki i ich "trzymaki" tylko.
Chociaż ja taki silnik dalbym w kadlub i model idealny do bicia.
miruuu pisze:Ten co ja widzialem mial takie rozwiązanie ze silnik mial oske pusta w środku. Przed oske przechodzil "drut" który sterowal katem wychylenia lopatek z jednej strony. Z drugiej strony drut kończyl się na serwie, które lezalo za silnikiem...
Kowal pisze:Kupiłbym cos takiego. Tylko nie wiem po co.
Neomutant pisze:[...] Mozilla powinna styknąć.
lethe pisze:Neomutant pisze:[...] Mozilla powinna styknąć.
A ściślej mówiąc Firefox, bo Mozilla przestała być rozwijana już szmat czasu temu.
Przy okazji mogę potwierdzić że Firefox Fennec radzi sobie z wideo bo sam korzystam.
Poczta Polska Usługi Cyfrowe Sp. z o.o. należy do Grupy Kapitałowej Poczta Polska S.A. Działamy w branży usług elektronicznych oraz nowych technologii.
Stawiamy na najnowocześniejsze kanały komunikacji internetowej, umożliwiające wygodny dostęp do naszych usług przez urządzenia mobilne i stacjonarne.
Może w tym roku wyślę kilka kartek na święta... zamiast SMS-ów
YaneQopter pisze:Artur, nie radzę!Wysłałem tym badziewiem zwykłą kartkę, dla żony na urodziny (w ramach eksperymentu). W zeszłym tygodniu w środę. Jeszcze nie doszła!
![]()
Jak zwykle, poczta zabiera się do czegoś co jest kompletnie niedopracowane.
Shit i tyle!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości