Wiktor pisze:ale co z nim nie tak... ma duże opóźnienie w reakcji?
Nie wiem do którego postu to odpowiedź. Ale tak, ma duże opóźnienie. Zwłaszcza B737

Wiktor pisze:ale co z nim nie tak... ma duże opóźnienie w reakcji?
Wiktor pisze:super_mario2
nie wiem jak u Ciebie działa ogon w T150 ale w takim Hb cp2 dodanie gazu łączyło się z obrotem od45-180st w lewo a odjęcie gazu z 45st w prawo więc należało opanować ruch gazu prawy-górny do lewy-dolny. Do tego coś się blokowało w głowicy i podczas pracy wirnika serwa nie miały siły płynnie poruszać tarczą góra dół czego efekt był taki że dodając gazu miałem tylko 0 stomni i nagle liniowo od 6 do 9 co bardzo utrudniało lądowanie /miękkie/. Jakby tego było mało miałem owiniętą antenką wokół płóź /bo tak było oryginalnie/ dzięki czemu helik potrafił sam wykonywać sztuczki 3d. Później kupiłem już helikopter Rc i o takich problemach zapomniałem. No ale jak odpaliłem mcpxa to uwierz mi na słowo byłem pełen podziwu, ze coś co ma silniczek na ogonie potrafi się tak dobrze zachowywać. ten mikrusem miażdżył hbcp2 pod każdym względem [...]
miruuu pisze:Coś piszesz o jakiś pindach, ale nie do końca czaje temat...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości