Artu pisze:Grzegorzu, popatrz sobie na ofertę BangGood na przykład... (zadany jest filtr octa core)
Ramotny pisze:Artu pisze:Grzegorzu, popatrz sobie na ofertę BangGood na przykład... (zadany jest filtr octa core)
Rozumiem że sugerujecie iż nie ważna jest marka/nazwa bo i tak wszystkie są z tej samej względnie sąsiedniej fabryki i liczą się tylko parametry. Szkoda że na BG parametrów sprzętu nie ma...
Rozumiem też że z tabletami jest tak jak z innyi towarami od wujka Woo czyli normalne clenie i vacenie?
Doszedłem, i to nie razGmeracz pisze:Czy temat jeszcze aktualny czy już sam doszedłeś?
no właśnie chcę wrócić do 600 ale boję się o dostępność części do Elektromara. Mówi że ma ich od cholery ale to kłopot dla niego...Kula"Jakie planujesz zasilanie? 6S czy 12S?[/quote]cała historia to ciąg dalszy przygody z SM50 Marka. Bardzo spodobała mi się ta wielkość i mam od zarąbania łopat w tym rozmiarze a ponadto ten model miałem skonfigurowany i na 6s/5200 i 12s/2600 (te same pakiety tylko albo równolegle albo szeregowo). Jedyna różnica to silnik - na 6s miał 3kW na 12s miał 4kW.
[quote="Kenobi36 pisze:A Tobie nie zostało coś ze starej floty? Może po prostu reaktywować to co masz na początek.
ja w ogóle nie latam 3D. To co ja latam to jest mniej wiecej 2+1/4 DKenobi36 pisze:Natomiast pewnie latać ostro 3D
Ramotny pisze:A Tobie nie zostało coś ze starej floty? Może po prostu reaktywować to co masz na początek.
no właśnie chcę wrócić do 600 ale boję się o dostępność części do Elektromara. Mówi że ma ich od cholery ale to kłopot dla niego...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości