Ostatnio przerzucałem mnóstwo romów przez swój telefon i z tego co się zorientowałem to partycje podczas zmiany romu się nie zmieniają, romy sa zawsze zapisywane w tych samych partycjach. Bez jakieś aplikacji typu fdisk załadowanej jako recovery raczej się nie obejdzie i robi się ryzykownie.
Przez ten cholerny jestem nie wyspany od tygodnia. Rom sobie wybrałem, jednak zostaje przy szajsungowatym modzie omega v29.
Ale uparłem się aby mail mi filtrował spam, jest tak funkcja w mailu S4, na youtubie jakiś gość z chinduskim akcentem pokazuje na s4, a u mnnie nie ma tego menu.
Wkurzyłem się na email samsunga i przerobiłem prawie wszystkie programy emailowe na google apps ale żaden mi nie podszedł , no to twardo poszukiwania samsung emaila z ekstraktowanych z innych ROMów S4, nawet z S5 który mi uwalił system, na szczęście wgranie ponowne Omegi 29 rozwiązało problem bez utraty danych. Aż dziś się poddałem i wróciłem do oryginalnego email szajsungowego. Ale z jedną różnicą, stwierdziłem że ustawię skrzynki pocztowe jako IMAP a nie POP3. I nagle porządane menu jest !!!!!!!!!!!!!

Jescze mam pytanie a propo tinydeal, czy przed zamówieniem wiadomo z jakiego magazynu wysyłają towar?