Khiledim pisze:Kurde przez całe AHS chodziłem i się oglądałem za tym kolesiem i się zastanawiałem co tu robi RamotnyNormalnie klon
Ochotę to ja miałem/mam/będę miał... ale mam też balast w postaci rodziny....private9 pisze:A to Grzesiek nie mógł tam pojechać??? Trzeba było mieć sponsora, być prosem, czy cos tam???? Jesli miałby Grzesiu ochotę to napewno by się tam pojawił, przecież to nasz wspólna branża - hobby.
private9 pisze:Grzesiu, to ja wiem ale Bartek tak napisał jakby się dziwił, co Ty tu robisz
private9 pisze:Grzesiu, to ja wiem ale Bartek tak napisał jakby się dziwił, co Ty tu robisz
Ramotny pisze:... teraz kurcze jak będę się gdzieś wybierał to chyba wpierw jakąś operację plastyczną cza będzie przechodzić...
Khiledim pisze:private9 pisze:Grzesiu, to ja wiem ale Bartek tak napisał jakby się dziwił, co Ty tu robisz
Dziwiłem się z tego względu że wcześniej z nim rozmawiałem i mówił że na 100% nie pojedzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości