Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
wtrw2 pisze:To forum byłoby kompletne tylko brakuje działów Płaska Ziemia i Fałszywe lądowanie na Księżycu.
Kruca bomba, odważnie!!!aikus pisze:Niby wszyscy o tym wiedzą...
Yyy, ale tu masz to samo.rejestrujac się na forum upowazniles nas do wglądu na Twój dysk twardy komputera i do historii przegladarki. Wojtek co poniedziałek sprawdza zasoby komputerów użytkowników jak również drukuje dla mnie prasówkę z prywatnych wiadomości. Dzięki temu zawsze wiem co, komu i za ile zaproponować na sprzedaż.omcKrecik pisze:
Tam jest jakiś hak zdaje się... Po kilku sekundach od otwarcia strony Google zgłosiło jakieś roszczenia i propozycje nie do odrzucenia, po czym bez zgody i bez powiadomienia o tym procesie zaczęło żreć jakiś gigantyczny plik. Przerwałem nakazem przy wyłączaniu kompa, inaczej się nie dało![]()
Może to wcale nie google, tylko jakiś lokalny oborowy się podszył... Znaczy taki, co doi
wtrw2 pisze:Kruca bomba, odważnie!!!aikus pisze:Niby wszyscy o tym wiedzą...
No i namówił.Artja pisze:bo pije to gumka od majtek
omcKrecik pisze:To powyższe też, ale natknąłem się na temat demaskowania niewiarygodnych autorów publikacji jutubowych. No to trochę prawdy jest... Tylko po ch... 32 strony o oczywistościach smarować, to już dla mnie zagadka socjologiczna.
omcKrecik pisze:Po nitce stamtąd trafiłem na filmiki dość sensownego gostka o jutubowej ksywce SciFun, pewnie znacie. Gada do rzeczy, przedstawia spójnie i przyjemnie, wiarygodnie i dość rzetelnie. Tylko znów - po ośli wałek sześć półgodzinnych odcinków z obalaniem teorii pana Murphy'ego o płaskiej Ziemi. Sądzę, że motywacja dokonań taka sama, jak zjeba Murphy'ego - zaistnieć w necie, zebrać lajki i suby, może jakąś kaskę nawet od G.
omcKrecik pisze:Inna rzecz, że rojność płaskoziemców ma już skalę epidemii sraczki mózgiem. Na bank to z tych chemitrailsów wirusa jakiegoś zrzucają
omcKrecik pisze:@Aikus, w szambie nie ma czystej wody, są roztwory i zawiesiny. Odfiltruj wcześniej, w oczyszczalni ścieków podpatrz, jak to się robi. O biologicznym nie zapomnij...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości