Regulamin forum
Jakiekolwiek wulgaryzmy, obrażanie innych użytkowników i wszelkie inne działania sprzeczne z powszechnie przyjętymi normami społecznymi będę automatycznie eliminować posty, wątki a nawet autora.
Taka stara historia Graupner StarJet 3D FPV Puzzle Edition Tak to jest jak się za długo gogle zakłada
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
Kenobi36 pisze:Tak to jest jak się za długo gogle zakłada
Właśnie właśnie, i dlatego tak się ucieszyłem że mi loiter wreszcie poprawnie działa, bo samo krążenie to za mało na wietrze A ten modelik, to masz jeszcze, czy tylko focia się ostała?
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
Ode mnie na koniec dnia mały suchar rodem z NRD, ale słyszałem go po raz pierwszy i mnie strasznie rozbawił. Może nie spalę:
Jedzie trabant polną drogą, na poboczu leży krowi placek. Trabant przejeżdża obok placka, gdy ten krzyczy: - Ty, trabant, co ty jesteś? - Samochód - odpowiada trabant. - Jak Ty jesteś samochód, to ja jestem pizza...
Za co krzywo patrzy na mnie kobieta: ReX 500EFL 3GX vel ŚPIOCH Protos Mini vel... Miniak? Protos Pincet Extra 260 PA vel WiDmO Reactor vel Papierzak F16 - w budowie Aurora 9