A ja używam telefonu, do tego, do czego ma mi służyć, czyli do rozmów i baaardzo rzadko jakiś SMSmiruuu pisze:Ja od kilku ładnych lat ... dostaje 8gb darmowego internetu.
Moja oferta jest z właśnie z PlayBartekgazior pisze:To ciekawe @Artu, czyżby play schodził na psy?
Artu pisze:A ja używam telefonu, do tego, do czego ma mi służyć
miruuu pisze:Haha. No nie. Przecinek jest ale za piąta cyfra, czyli GB 316 tysięcy MB...
Gajos pisze:Ben, nawzajem.Kenobi36 pisze:Gajos, ogranicz lub zmień dilera.
Kenobi36, sugerowałem Ci i prosiłem Cię wprost już kilka razy. Część z tego nie przeszła, część się zmieniła albo w ogóle zniknęła, więc zrobię to raz jeszcze, już wyraźnie i wprost - ja Cię bardzo uprzejmie proszę, nie pisz już więcej nic a'propos moich postów i mnie, nigdzie publicznie. Ani w złym guście, ani w lepszym. Dobrze?Kenobi36 pisze:Przykro mi ale to ty masz problemy ze zrozumieniem tego co inni piszą oraz z wysławianiem się przez co inni cię też nie rozumieją.Gajos pisze:Ben, nawzajem.Kenobi36 pisze:Gajos, ogranicz lub zmień dilera.
Więc jak już wytrzeźwiejesz, to przeczytaj wszystko od początku.
ps.
Nie pisz postu pod poprzednim swoim postem tylko użyj funkcji "edytuj"
Andrzej, Ciebie proszę o to samo. Określaj sobie wywody swoje jak sobie chcesz, a z moich sobie nie kpij. Dzięki.Jazz pisze:Trzeba uważać aby nie popaść w manierę , bo wypisywanie pseudonaukowych wywodów, udowadnianie co chwila że wszystko sie wie lepiej prowadzi raczej do ostracyzmu w społeczności.
Już raz się sparzyłeś, wystartowałeś z nowym kontem, warto wyciągnąć wnioski i zadbać o to aby nie zrazić do siebie znowu większości ludzi.
To jest cenniejsze niż udowadnianie wszystkim dookoła jakim to się jest mądrym i oryginalnym w wypisywaniu pierdół które mają byc zrozumiałe tylko dla wtajemniczonych
Daj sobie luz , nikomu i nic nie musisz udowadniać na okrągło.
Gajos pisze:Od samego początku sobie ze mnie drwisz i mnie obrażasz i już od dawna mam tego dosyć.
SeKLeS pisze:Gajos pisze:Od samego początku sobie ze mnie drwisz i mnie obrażasz i już od dawna mam tego dosyć.
My mamy dość Ciebie. Bynajmniej ja jestem zły widząc w większości aktywnych wątków Twoje kwaśne pierdy. Jak powiedział Konieczko do Czesia: "Gajos, mamy Cię dość, wypierd..."
Artja pisze:Emas 3 dni minęły, znaczy, dostałeś już pieniążki...?![]()
albo nie został przeczytany, albo został przeczytany lecz nie zrozumiany, albo olany albo ... sam nie wiem co...Zgodnie z postanowieniem Sądu Najwyższego z dnia 12.10.2005r (II CK 48/05, Mon. Praw. 2005, nr 23, s.1165): możliwość skorzystania z uprawnienia do uchylenia się od skutków prawnych wadliwego oświadczenia zależy wyłącznie od decyzji składającego to oświadczenie, druga strona nie może przeszkodzić powstaniu skutków uchylenia ani też zapobiec unieważnieniu czynności prawnej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości