Hydepark - czyli bardzo brudny brudnopis (idealne miejsce na bzdury :) )

Na każdy temat. Byle kulturalnie...
Regulamin forum
Jakiekolwiek wulgaryzmy, obrażanie innych użytkowników i wszelkie inne działania sprzeczne z powszechnie przyjętymi normami społecznymi będę automatycznie eliminować posty, wątki a nawet autora.
Awatar użytkownika
kamracik
Stały bywalec...
Podziękowano: 4 razy

Postautor: kamracik » 19 paź 2015, o 16:34

Nie chciałbym się czepiać Miruu, ale tam jest przecinek, masz 316MB + 93MB ;)
Awatar użytkownika
Don Mirson
Ja tu tylko sprzątam
Podziękował: 1793 razy
Podziękowano: 920 razy

Postautor: Don Mirson » 19 paź 2015, o 19:41

Haha. No nie. Przecinek jest ale za piąta cyfra, czyli GB 316 tysięcy MB...
Awatar użytkownika
Artu
Fochmen
Podziękował: 170 razy
Podziękowano: 428 razy

Postautor: Artu » 19 paź 2015, o 19:52

miruuu pisze:Ja od kilku ładnych lat ... dostaje 8gb darmowego internetu.
A ja używam telefonu, do tego, do czego ma mi służyć, czyli do rozmów i baaardzo rzadko jakiś SMS :hammer: Do internetu jest laptok i łącze stałe :masakra:

Bartekgazior pisze:To ciekawe @Artu, czyżby play schodził na psy?
Moja oferta jest z właśnie z Play :grin2: Kiedyś nazywało się to "FORMUŁA dla Firm - tylko SIM12" i mam ją od 2013r. 8-)
Pozdrawiam, Artur
"...rzeczy niemożliwe do zrobienia robią ci, którzy o tym nie wiedzą"
Awatar użytkownika
Don Mirson
Ja tu tylko sprzątam
Podziękował: 1793 razy
Podziękowano: 920 razy

Postautor: Don Mirson » 19 paź 2015, o 20:07

Artu pisze:A ja używam telefonu, do tego, do czego ma mi służyć

A ja używam smartfona, do tego, do czego ma mi służyć
Dzięki temu w domu komputer włączam tylko do Phoenixa...
Awatar użytkownika
Artu
Fochmen
Podziękował: 170 razy
Podziękowano: 428 razy

Postautor: Artu » 19 paź 2015, o 20:22

Pozazdrościć dobrego wzroku... jeszcze :grin2:
Pozdrawiam, Artur
"...rzeczy niemożliwe do zrobienia robią ci, którzy o tym nie wiedzą"
Awatar użytkownika
Kenobi36
Olimp forum
Podziękował: 68 razy
Podziękowano: 508 razy

Postautor: Kenobi36 » 20 paź 2015, o 07:40

Gajos, ogranicz lub zmień dilera.

Przeniosłem dyskusji zasadach lotu helikoptera: viewtopic.php?f=83&t=4907&view=unread#unread
Niech Moc Będzie z Wami,
Ben
DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini
RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
Awatar użytkownika
kamracik
Stały bywalec...
Podziękowano: 4 razy

Postautor: kamracik » 20 paź 2015, o 10:47

miruuu pisze:Haha. No nie. Przecinek jest ale za piąta cyfra, czyli GB 316 tysięcy MB...

Kurcze nie dałeś się nabrać :( Nie umiesz się bawić ;) Na imprezie tak kumpla wkręciliśmy i żałujemy do dziś, że nie nagraliśmy jego rozmowy z BOK'iem i kłótni o przecinek :mrgreen:

Niestety mnie też tak kiedyś zrobili, bo człowiek chyba odruchowo chce tam widzieć 1 mln i to przyrównuje do GB zamiast 1024 jednostek.
Awatar użytkownika
emas
Zaczyna się rozkręcać...
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 16 razy
Kontaktowanie:

Postautor: emas » 20 paź 2015, o 15:13

Play. Mamy dla Pana ofertę w sieci Play - NIE, STANOWCZO DZIĘKUJĘ
Dyskusja z idiotą to jak granie w szachy z gołębiem. Przeciwnik porozrzuca wszystko, nasra na szachownicę, po czym odleci w przekonaniu o własnym miażdżącym zwycięstwie.
Awatar użytkownika
Kenobi36
Olimp forum

Postautor: Kenobi36 » 20 paź 2015, o 17:47

Gajos pisze:
Kenobi36 pisze:Gajos, ogranicz lub zmień dilera.
Ben, nawzajem.

Przykro mi ale to ty masz problemy ze zrozumieniem tego co inni piszą oraz z wysławianiem się przez co inni cię też nie rozumieją.
Więc jak już wytrzeźwiejesz, to przeczytaj wszystko od początku.

ps.
Nie pisz postu pod poprzednim swoim postem tylko użyj funkcji "edytuj"
Niech Moc Będzie z Wami,
Ben
RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
Gajos

Postautor: Gajos » 20 paź 2015, o 18:21

Kenobi36 pisze:
Gajos pisze:
Kenobi36 pisze:Gajos, ogranicz lub zmień dilera.
Ben, nawzajem.
Przykro mi ale to ty masz problemy ze zrozumieniem tego co inni piszą oraz z wysławianiem się przez co inni cię też nie rozumieją.
Więc jak już wytrzeźwiejesz, to przeczytaj wszystko od początku.
ps.
Nie pisz postu pod poprzednim swoim postem tylko użyj funkcji "edytuj"
Kenobi36, sugerowałem Ci i prosiłem Cię wprost już kilka razy. Część z tego nie przeszła, część się zmieniła albo w ogóle zniknęła, więc zrobię to raz jeszcze, już wyraźnie i wprost - ja Cię bardzo uprzejmie proszę, nie pisz już więcej nic a'propos moich postów i mnie, nigdzie publicznie. Ani w złym guście, ani w lepszym. Dobrze?
Od samego początku sobie ze mnie drwisz i mnie obrażasz i już od dawna mam tego dosyć.
Z góry dziękuję.
Awatar użytkownika
Jazz
Lider forum...
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 195 razy

Postautor: Jazz » 20 paź 2015, o 18:27

Trzeba uważać aby nie popaść w manierę , bo wypisywanie pseudonaukowych wywodów, udowadnianie co chwila że wszystko sie wie lepiej prowadzi raczej do ostracyzmu w społeczności.
Już raz się sparzyłeś, wystartowałeś z nowym kontem, warto wyciągnąć wnioski i zadbać o to aby nie zrazić do siebie znowu większości ludzi.
To jest cenniejsze niż udowadnianie wszystkim dookoła jakim to się jest mądrym i oryginalnym w wypisywaniu pierdół które mają byc zrozumiałe tylko dla wtajemniczonych :-)
Daj sobie luz , nikomu i nic nie musisz udowadniać na okrągło.
Gajos

Postautor: Gajos » 20 paź 2015, o 18:56

Jazz pisze:Trzeba uważać aby nie popaść w manierę , bo wypisywanie pseudonaukowych wywodów, udowadnianie co chwila że wszystko sie wie lepiej prowadzi raczej do ostracyzmu w społeczności.
Już raz się sparzyłeś, wystartowałeś z nowym kontem, warto wyciągnąć wnioski i zadbać o to aby nie zrazić do siebie znowu większości ludzi.
To jest cenniejsze niż udowadnianie wszystkim dookoła jakim to się jest mądrym i oryginalnym w wypisywaniu pierdół które mają byc zrozumiałe tylko dla wtajemniczonych :-)
Daj sobie luz , nikomu i nic nie musisz udowadniać na okrągło.
Andrzej, Ciebie proszę o to samo. Określaj sobie wywody swoje jak sobie chcesz, a z moich sobie nie kpij. Dzięki.
Awatar użytkownika
Jazz
Lider forum...
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 195 razy

Postautor: Jazz » 20 paź 2015, o 19:35

To nie jest Twoje forum, i nie Ty okreslasz tu zasady - chcesz sobie prowadzić swój własny blog to go załóż.
Przypierzasz się do wszystkich - wystarczy przejrzeć Twoje posty.

Starałem się naprawdę być wyrozumiały (tak jak zresztą inni) , ale czytając jak odnosisz się do innych, jakie pierdoły zamieszczasz (np to co Wojtek odseparował do oddzielnego wątku o Twoich bredniach) nie da się tak w nieskończoność - w końcu można stracić cierpliwość.
To nie ja kpie z Ciebie - to Ty sam robisz z siebie obiekt drwin.
Nie dało Ci to do myślenia co do tej pory pisali inni ? Idziesz stara sciezka , dojdziesz do tego samego punktu co poprzednio.
Awatar użytkownika
SeKLeS
Lider forum...
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 135 razy

Postautor: SeKLeS » 20 paź 2015, o 20:08

Gajos pisze:Od samego początku sobie ze mnie drwisz i mnie obrażasz i już od dawna mam tego dosyć.

My mamy dość Ciebie. Bynajmniej ja jestem zły widząc w większości aktywnych wątków Twoje kwaśne pierdy. Jak powiedział Konieczko do Czesia: "Gajos, mamy Cię dość, wypierd..."
Za co krzywo patrzy na mnie kobieta:
ReX 500EFL 3GX vel ŚPIOCH
Protos Mini vel... Miniak?
Protos Pincet
Extra 260 PA vel WiDmO
Reactor vel Papierzak
F16 - w budowie
Aurora 9
Awatar użytkownika
Artja
Garage Manager
Podziękował: 271 razy
Podziękowano: 474 razy

Postautor: Artja » 20 paź 2015, o 20:10

Emas 3 dni minęły, znaczy, dostałeś już pieniążki...? :readit: :swir:
Pozdrawiam,
Jacek
Awatar użytkownika
lenu
Lider forum...
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 98 razy

Postautor: lenu » 20 paź 2015, o 20:37

W kwestii przypomnienia jest pewna opcja w Panelu użytkownika
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam, Artur
Goblin 500 / Gaui X3 / w planie 20letnim dużo dużo więcej / DX8
Awatar użytkownika
lin3e
Lider forum...
Podziękował: 70 razy
Podziękowano: 80 razy

Postautor: lin3e » 20 paź 2015, o 20:38

Ale dokąd? Przecież wszystkie lotniska skutecznie sobie pozamykał.
...
Awatar użytkownika
Kenobi36
Olimp forum

Postautor: Kenobi36 » 20 paź 2015, o 20:44

SeKLeS pisze:
Gajos pisze:Od samego początku sobie ze mnie drwisz i mnie obrażasz i już od dawna mam tego dosyć.

My mamy dość Ciebie. Bynajmniej ja jestem zły widząc w większości aktywnych wątków Twoje kwaśne pierdy. Jak powiedział Konieczko do Czesia: "Gajos, mamy Cię dość, wypierd..."

Wreszcie ktoś nie owija w bawełnę :thumb:
Dzięki, nie chciałem być tym pierwszym :D , ale blisko było bo 3/4 postów Gajosa mnie załamywała.
Niech Moc Będzie z Wami,
Ben
Awatar użytkownika
emas
Zaczyna się rozkręcać...
Kontaktowanie:

Postautor: emas » 20 paź 2015, o 21:01

Artja pisze:Emas 3 dni minęły, znaczy, dostałeś już pieniążki...? :readit: :swir:

:kopara:
Jak ten czas szybko leci... Teraz jest czas w którym leci bonus dla mojej skromnej osoby... Im więcej czasu tym więcej bonusu... Podchodzę do tego tematu jak do lokaty...
Póki co wygląda na to, że Play traktuje sprawę z punktu widzenia pewnego rodzaju przymusu... Widać nie zdają sobie sprawy co znaczy moje oświadczenie woli, które z chwilą złożenia nabrało mocy prawnej i muszą rozpatrzyć czy jestem na tyle godzien by od nich odejść... :)
Jak napisałem na facebooku (https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... tif_t=like)... Jeśli w dalszym ciągu będą ze mną pogrywać jak z idiotą to mam pewien pomysł... Muszę póki co wyczerpać wszystkie możliwości polubownego załatwienia sprawy, tak by w przypadku gdy cała sprawa miałaby przybrać tryb roszczeniowy, w którym będę domagał się odszkodowania nie zarzucono mi, że można było to załatwić inny w sposób.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2015, o 00:34 przez emas, łącznie zmieniany 2 razy.
Dyskusja z idiotą to jak granie w szachy z gołębiem. Przeciwnik porozrzuca wszystko, nasra na szachownicę, po czym odleci w przekonaniu o własnym miażdżącym zwycięstwie.
Awatar użytkownika
emas
Zaczyna się rozkręcać...
Kontaktowanie:

Postautor: emas » 20 paź 2015, o 23:05

Artja, aby choć podjąć próbę zaspokojone Twojej, mojej i innych zainteresowanych sprawą (choć wszyscy dobrze wiedzą jaka będziedź) - postanowiłem zadać pytanie: https://www.facebook.com/Play/posts/1666094406937023
No i kolejne potwierdzenie niekompetencji braku wiedzy oraz podstawowej umiejętności czytania ze zrozumieniem, bo jak się okazuje muszą się ustosunkować do mojego oświadczenia...

fragment z mojego oświadczenia:
Zgodnie z postanowieniem Sądu Najwyższego z dnia 12.10.2005r (II CK 48/05, Mon. Praw. 2005, nr 23, s.1165): możliwość skorzystania z uprawnienia do uchylenia się od skutków prawnych wadliwego oświadczenia zależy wyłącznie od decyzji składającego to oświadczenie, druga strona nie może przeszkodzić powstaniu skutków uchylenia ani też zapobiec unieważnieniu czynności prawnej.
albo nie został przeczytany, albo został przeczytany lecz nie zrozumiany, albo olany albo ... sam nie wiem co...
Po to powołałem się na postanowienie Sądu Najwyższego i podałem na nie namiary żeby pokazać, że to nie jest radosna twórczość hejtera z fejsa czy młodzika któremu dopiero co wyrósł mech pod nosem tylko obowiązujący stan prawny. (a specjalnie dałem tłustym drukiem)

Wróć do „Brudnopis”