Postautor: Jazz » 21 paź 2015, o 09:05
Gajos, przeczytaj ponownie to co napisałem - nie Ty określasz czy tu ktoś ma czy nie ma się wypowiadać na Twój temat.
Załóż swój własny blog, tam będziesz mógł sam ustanawiać zasady.
Możesz co najwyżej prosić , a inni moga to wziąć pod uwagę bądź nie.
Nie widzę też podstaw abys się odnosił do mnie jak do jakiegoś kolegi, bo jesteśmy co najwyżej znajomymi.
Każda nowa osoba która pojawia sie polatac z nami dostaje kredyt zaufania i jest traktowana conamniej przyjaznie.
Ty ten kredyt nie tylko wyczerpales, ale zadluzyles sie wrecz kosmicznie - patrząc na to co wypisywałeś na forum nie chce miec z Toba nic wspolnego, wiec nie odnos sie do mnie po imieniu jak rowniez nie pisz sms-ow / nie dzwon.
To ze tu pisze w stosunku do Ciebie kilka osob to tylko wierzcholek gory lodowej - i pojmij to wreszcie ze to nie zaden spisek , tylko sam (po raz drugie zreszta) zapracowales na to.
A co do lotnisk o ktorych wspomnial inny kolega - musisz pamietac ze forum to nie sa wirtualne byty , ale realni ludzie powiazani z realnymi miejscami i wspolnym spedzaniem czasu.
Przy takim klimacie jaki zbudowales wokol siebie nie licz na to ze bedziesz na nich cieplo przyjety, bo to sa naprwde te same osoby ktore wkurzyles tutaj.
Kazdy ma wady i zalety, ale trzeba pracowac nad tym aby miec poprawne relacje z innymi bo srodowisko jest bardzo hermetyczne.
Przykro mi to wszystko pisac, ale z czystym sumieniem moge powiedziec ze dlugo zźymałem się czytajac to co pisałeś i czekalem az wyzdrowiejesz.
Narazie nie rozumiesz wogóle swojego problemu , a bez tego nie ma mowy aby coś się zmieniło.