aikus pisze:blać piekna galka tylko czemu tak rzęzi? Ja nawet na zdjeciu slysze jak rzęzi...
miruuu pisze:Tylko łopaty troche z dupy.
Juz mi lepiej.
kubacki pisze: W du...e się kolegom poprzewracalo
Właśnie blać!

aikus pisze:blać piekna galka tylko czemu tak rzęzi? Ja nawet na zdjeciu slysze jak rzęzi...
miruuu pisze:Tylko łopaty troche z dupy.
Juz mi lepiej.
kubacki pisze: W du...e się kolegom poprzewracalo
kubacki pisze:Ale się uczepiliscie tej gałki, a każdy wcześniej miał jakiegoś tarota, Trexa lub copterxa i nikt nie marudzil![]()
Ja te od niedawna mam gałke i jakoś nie odczuwam tego jazgotu aż tak bardzo, mam też Goblina i oba modele są dla mnie ok, ważne dla mnie jest to że sprawiają mi ogromną radość z latania gdzie na + gałki są części także ten delikatny - dźwięku jaki wydaje stał się dla mnie raczej normalny i nie przeszkadza mi aż tak bardzo. W du...e się kolegom poprzewracalo
zborecque pisze:O co chodzi z tymi rzężącymi gałkami? Ja latam dwiema i żadna nie rzęzi.
Wysłane z tapatalk. Android forever.
Kula pisze:Zrorecque, ty masz X5 i jeśli to ci nie rzęzi... to znaczy że masz "odpowiedni" poziom odniesienia![]()
Mati pisze:"
Cały czas potwierdza się moja teza o tym, że dupelarz ze mnie, bo jak słyszę/czytam "głośna gała" to na myśl niejako z automatu przychodzi mi raczej mlaskanie tudzież siorbanie - rzęrzenie muszę sobie dodatkowo wyobrazić...
wojtekr pisze:lin3e pisze:szczypiące oczy, podrażniony nos i wkurwionych kolegów na czas lotu i hałas
Ale to tylko jak pracuje silnik
lin3e pisze:szczypiące oczy, podrażniony nos i wkurwionych kolegów na czas lotu i hałas
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości