@Piotrek, Miruu - dzieki, ale nie chce pozyczac pakietow.
Po pierwsze nie mam z tym az takiego cisnienia i do Wincentowa nie planuje zmian we flocie, po drugie - interesuja mnie rozwaizania docelowe.
PiotrS pisze:Aikus, bierz kita z nową ramą. Wsadzisz do niej prawie dowolny pakiet.
Wlasnie! Widze, ze ja juz prawie zapomnialem co bylo kolejna rzecza ktora mi w Gauce przeszkadzala (koniecznosc dedykowanych pakietow), Gaui postanowilo sie zreflektowac i jednak zrobic to po ludzku, czyli normalnie, tak jak zawsze bylo i nie bylo potrzeby tego zmieniac.
No dobrze - zmiana na plus.
Kita z nowa rama jednakowoz w Arthobby nie widze...
pkali pisze:Brak towaru, ponieważ dystrybutor nie trzyma ich wiele na stanie.
Zajebsicie, to gdzie mam je kupic?
pkali pisze:Poczytaj wątek o slsach. Naprawdę nie ściemniamy o ich jakości. Ja mam je z dwóch partii, nie widzę między nimi różnicy.
Ja wierze ze nie sciemniacie.
Wspomnisz moje slowa za rok.
Za duzo razy juz to cwiczylismy zeby tym razem bylo inaczej.
Pierwsza rewolucja ktora pamietam to byly pakiety Dinogy, reklamowane przez Adama. Od tej pory zadne inne nie mialy sie juz liczyc.
Druga seria puchla po kilku lotach.
Gensy - to samo. Pierwsze gensy 25C pewnie lataja do dzis jak je ktos dobrze eksploatuje.
Kolejne gensy - 65C, o rok mlodsze - juz dawno wszystkie popuchniete.
Radiomodelsy - to samo.
I - niestety - to samo dotyczy Niebieskich Turnidzy, co do ktorych zawsze mialem takie zdanie, ze one moze nie maja najwyzszej jakosci, ale za to ich jakosc jest stala w czasie.
No wiec dzis niniejszym oglaszam, ze nie.
Poprostu cykl marketingowy niebieskich turnidzy mial wieksza bezwladnosc i dluzej trwal.
Poprzednia seria niebieskich turnidzy (sprzed 4 lat) wytrzymala 3 lata, ubiegloroczny sezon to bylo dokanczanie ich, dzis zostaly mi trzy, ktore jeszcze ledwie ledwie daja rade w heliku.
W zeszlym roku na wiosne kupilem kolejna serie i dzis polowa z nich juz jest popuchnieta.
Wszystko po to, zeby mozna bylo wypuscic na rynek kolejne "nowe, mocniejsze, ulepszone" pakiety, ktore tak naprawde sa poprostu porzadne a nie zroboine z byle gowna. Nazwac je kolejna super zajebiscie brzmiaca nazwa i w takiej jakosci wypuscic pierwsza serie, a kolejne pieprzyc.
Z jakiegos powodu ludzie do dzis wspominaja niesmiertelne i nie do zajebania Shidy, zdaje sie ze w zeszlym roku jeszcze ktos na takiej starej Shidzie latal.
Wszedzie jest tak samo, nie ma wyjatkow i znajac moje szczescie jak kupie teraz SLSy - beda juz dupiaste.
Z tego wszystkiego najbardziej chetnie to jednak kupie Radiomodelsy. Bo Pan Jacek Kucharski to swoj czlowiek i swojego trzeba wspierac.
Ale co?
Ale gowno! Nie ma takich jakie potrzebuje, w ogole nie wiele co jest.
Widac Pan Jacek tez juz sie polapal jak wielkim i nie do ominiecia kretactwem caly ten biznes akumulatorowy smierdzi.