U mnie jakby uzwojenie się poplątało hehe

tomek68 pisze:Ceny części zamiennych wyglądają bardzo obiecująco. Jest dobrze-tanio. Czy mi się wydaje że większość części z tworzywa wykonane jest metodą CNC ?. No i pytanie o tzw części tuningowe rozumiem że model ich nie wymaga ale czy w przyszłości przewidziane są takowe ?. ( elementy z tworzywa na alu- większość lubi błyskotki)
pozdrawiam tomek
na FBL?elektromar pisze:a na Klenia liczę na jesień![]()
wspieramy polskie firmyelektromar pisze:sprzedaż przerosła moje oczekiwania .
Ramotny pisze:na FBL?elektromar pisze:a na Klenia liczę na jesień
wspieramy polskie firmyelektromar pisze:sprzedaż przerosła moje oczekiwania .
tomek68 pisze:Wracając do części tuningowych.Rozumiem że w SM 50 zostało wykorzystane parę drobiazgów z Raptora. Więc występuje częściowa zamienność . Quick uk oraz Kasama a pewnie tez inne firmy produkują już części tuningowe do pierwszewgo polskiego. No i jeszcze pytanko o średnicę belki ogonowej i czy węglowa jest w w wersji kit czy to opcja tuningowa ?.
Średnica pręta flybara ?.
pozdrawiam tomek
biorąc pod uwagę opóźnienia Klenia z różnymi projektami to obawiam się że to potrwa znacznie dłużej... Wszystko rzucili w diabły i ciągle tylko tri i tri....elektromar pisze:No na polski FBL ,tylko teraz Klenio jest zajęty uruchomieniem produkcji tricoptera ,a to potrwa ok 2 miesiące.
tomek68 pisze:No niestety takie życie wszędzie są równi i równiejsi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości