noo... ale ciągle tak samo aktualnie i śmieszneedek pisze:z 10 lat temu

tomek68 pisze: Tu profeska pełna
basing pisze:"Firma PP-RC z Niemiec (Piotr Piechowski Modellbau) wypuściła nową ładowarkę Pulsar 3..." jest to nie prawda i wymaga sprostowania ,bo jest to produkt polski ,produkowany przez firmę ELPROG z Rzeszowa.
basing pisze:Sławek jeszcze nic nie napisał na jej temat do póki nie będzie gotowa do sprzedaży a jeszcze trwają prace nad nią.
jak mi nic nie wyskoczy to będę koło 13Kowal pisze:#2) Proponuję jutro polatanie na EP2,3? Na Pałacowej w sensie. Ok. 12-13.
Kowal pisze:Ej, a mi się podoba :-/. Takie śmieszne coś do latania. Prawie jak 250tka.
Ostatnio. Tj sobota uczestniczyłem w świetnej imprezce. Mianowicie było to UROCZYSTE OTWARCIE HANGARU dla paralotniarzy. Goście przez zimę sami go zrobili, więc pełny szacun. W programie po mszy polowej, miał byc pokaz modeli zdalnie sterowanych. Jako że modelarze w mojej okolicy to zapaleńcy ale dbający o sprzęt to nikt prócz mnie nie odważył się latać a tak chciałem popatrzeć. Wichura była straszna(szkoda że nie mialem 600 ze sobą) polatałem 450 i 250
Oba modele skakały podczas lotu jak głupie
aż śmiesznie to wyglądało
bo zamiast równego lotu robiły węża ;d. Pokaz heli cieszył się wielkim uznaniem i zaproszono mnie abym przeleciał się z panem CRAZY PILOT MURDOK samolotem TL-232 Condor. Bardzo fajna lekka i łatwa w pilotażu maszyna
Jako że pierwszy raz w takiej właśnie małej lekkiej maszynce leciałem to postanowiłem zabrać aparat i pokręcić troszkę ze środka:) Crazy pilot mnie trochę stresował i pasy miałem luźne hehehe ahh sami zobaczcie
Szczególnie polecam od 2.50 oglądać
takie foty ktoś mi strzelił jak po pokazie latałem sobie za hangarem
muszę się do nich zapisać
http://ikarus-team.pl
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości