engine jest jaki jest. Akurat taki kiedyś wybraliśmy i (na razie) musimy z tym żyćshacker pisze:O tyle mnie to dziwi, że wydawało mi się to zawsze standardową funkcją. Tzn. to jest jedyne forum ze znanych mi, które nie obsługuje nieprzeczytanych w ten sposób.
owszem tyle że to kolejna ręczna zmiana która może zniknąć po automatycznej aktualizacji silnika... I to jest właśnie ten problem który poruszyłem powyżej.shacker pisze:Edit: widzę że problem jest znany, ale i rozwiązany:
http://phpbb3.pl/viewtopic.php?f=52&t=17313
PiotrS pisze:Nic na czerwono nie widzę
Ramotny pisze:Na Wasze życzenie zawiadomienie na górze strony o nowych względnie nieprzeczytanych wiadomościach jest na czerwono żeby się rzucało w oczka...
Filo1 pisze:po drugie, ale związane z pierwszym brakuje mi strony głównej forum z najnowszymi postami
Filo1 pisze:Po pierwsze, najważniejsze: czemu nie zrobiliście forum na silniku pokroju IPB bądź VB (strasznie ubolewam nad tym)
nie mieliśmy pod ręką żółtego dzioba więc został sympatyczny naczelny... Podeślijcie jakieś sympatyczne avatary to wrzucimy...Filo1 pisze:ps.2 przy okazji dodania postu, awatar małpy na start może zostać źle odebrany ....
To takie niepisane sito selekcyjne, dzięki któremu fochmeny wycofują się stąd zanim po nich pojedziemyFilo1 pisze:awatar małpy na start może zostać źle odebrany ....
wiem. Ale póki co musi wystarczyć. Ja sobie zrobiłem skrót na pulpicie z odnośnikiem jak pod "Nowe posty" (czyli "http://www.heli-team.pl/forum/search.php?search_id=newposts") i klikając od razu mnie niesie na listę nowych postów.Filo1 pisze:Fakt przeoczyłem Nowe posty, aczkolwiek nie do końca mi o to chodzi![]()
jak mawia smerf maruda "nie cierpię fejsa!"Filo1 pisze:(coś jak na fejsie)
superFilo1 pisze:trzymam kciuki i za pewne zostanę na dłużej
PiotrS pisze:Ten pomysł z najnowszymi postami na stronie głównej, też jest mi bliski.
Rozmawiałem zresztą o tym z Mirkiem i Wojtkiem.
Popieram.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość