Belcior skorzystał z okazji i trochę pobuszował w zbożu.
aikus pisze:No dokladnie! dokladnie tak! A Raptor to jest konstrukcja sprzed ilu... sprzed 10 lat? Sprzed 15? Jakos tak...
Wiec... no niestety...
aikus pisze:Natomiast o tym Brainie i o tych zjebach z milionami kW w silnikach to mam wrazenie, ze to jest jakos tak ... dosc mocno zwiazane ze soba.
Bo zauwaz, ze to jest to samo zjawisko: Milion KW, headspeed 2800 (przy lopacie 600mm) i wszystkie gainy na maksa i helikopter sztywny jak zyleta.
To jest scisle powiazane z takim stylem latania jaki prezentuje np. Tareq i jaki srednio mi sie podoba. Abstrachujac od umiejetnosci, bo co do tego to oczywiscie szacun![]()
aikus pisze:Wiem na pewno ze juz wtedy to nie Thunder Tiger produkowal te czesci tylko jacys inni co tez kochaja raptory i tez ubolewaja ze nie ma do nich czesci.
Wiadomo - rynek nie toleruje prozni, skoro w naszym malym swiatku jest ... juz co najmniej czetery osoby ktore lubia raptory to na swiecie musi byc takich osob wiecej, a skoro tak jest, to jest popyt, a jak jest popyt to pojawi sie i podaz
Kowal pisze:Co to za furka?
mwx pisze:[...]
Na szczęście każdy może sobie latać tak jak lubi - delikatne precyzyjne latanie ma swój niepodważalny urok - taki balecikJak dla mnie trudniejsze nawet niż szarpanie drągami.
Agility This sets the model's overall feel. The higher the value, the more the model will feel natural, the lower the value, the more precise and robotic the model will feel. This parameter does not affect the speed of rotation of the model.
"the higher the value, the more model will fly flybar-like"
aikus pisze:...
E tam ... tyle rozmyslania a za oknem takie piekne slonce... trzeba ladowac pakiety i latac a nie!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości