zostało mi to zaplanowane w nadchodzącą sobotę...Artu pisze:Coś w tym jest...

Mentalista pisze:Tak się składa, że mam taki sympatyczny "samolocik":
Jest to znany i lubiany GWS E-starter. Konstrukcja nie jest nowa, mimo to można się świetnie bawić. Zestaw jest wyposażony w zespół napędowy składający się z silnika szczotkowego klasy 400 i przekładni. Jak wiadomo, silnik szczotkowy ma swoje zalety, ale i wady (dziś to już bardziej wady). Bardzo popularna jest konwersja standardowego napędu na bezszczotkowy. Widziałem wiele takich realizacji, ale to, co znalazłem na zagranicznych internetach, przebiło wszystko, co dotychczas widziałem. Zresztą zobaczcie sami. Ta-da!
Można? No można
Bo, panie, modelarstwo to uczy cierpliwości, dokładności, no normalnie wszystkiego uczy...
Kenobi36 pisze:z wadliwą Sanwą (przenikały kanały)
ryhawa pisze:O wieki nie pisałem, ale co tam.
Ciekawa aukcja Instrukcja Budowy Wehikuł Czasu, może zbudować coś takiego i ostrzegać siebie że dziś będzie kret wiec nie lata
ryhawa napisał(a):
O wieki nie pisałem, ale co tam.
Ciekawa aukcja Instrukcja Budowy Wehikuł Czasu, może zbudować coś takiego i ostrzegać siebie że dziś będzie kret wiec nie lata
Fajny sposób na nabicie sobie oglądalności na blogu pod reklamyAle pamiętaj, przeczytaj mój wpis...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości