~wysłano z ciapciaka~
donia pisze:Luki, we Wrocławiu mamy taką prawie spółdzielnię gdzie wieksze paki wysyła się do kolegów
aikus pisze:No ale co kolega powie... wiadomo ze ten proceder musi miec swoje granice...
metrowym? do mnie ostatnio przyjechało 1,3x0,4x0,5m. Nie pytała ale w oczach widziałem że mam pewną wizytę w Sephorze... Cholernie drogo wychodzi to hobby... więcej niż w cennikach piszą...donia pisze:w tym metrowym pudle sobie kupiłeś.
Ramotny pisze:w oczach widziałem że mam pewną wizytę w Sephorze...
pkali pisze:...A teraz proszę się przyznać... ile z Waszych pań ma świadomość ile to hobby kosztuje? Tolerują to, czy większość zakupów jest robionych za "zaskórniaki" ?
Kula pisze: liczebność w rodzinie musi się zgadzać, więc jak chcę jakiś nowy model, to muszę pozbyć się jakiegoś z półki
ja też mam. DWIE.Wiktor pisze:fajnie kidys napisał Arkos na epheli, że ma córy nastoletnie ... i w tedy koszty tego hobby nie jest aż tak wielkie (w porównaniu do reszty)
Ramotny pisze:ja też mam. DWIE.Wiktor pisze:fajnie kidys napisał Arkos na epheli, że ma córy nastoletnie ... i w tedy koszty tego hobby nie jest aż tak wielkie (w porównaniu do reszty)
całym wianem starszej jest jej autko. i wsio. Poza tym jej facet ma zadatki na dobrego architekta więc będzie ustawiona.Wiktor pisze:" to które są wianem mojej"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości