Regulamin forum
Jakiekolwiek wulgaryzmy, obrażanie innych użytkowników i wszelkie inne działania sprzeczne z powszechnie przyjętymi normami społecznymi będę automatycznie eliminować posty, wątki a nawet autora.
A skoro o pogodzie zahaczylem to wracajac do meritum watku: obserwujac dzisiejsze i wczorajsze niebo doszedlem do wniosku, ze pora deszczowa sie konczy i wiosna jest tuz tuz. Nie wazne ze jeszcze moze nawet snieg spasc - to juz nie ma znaczenia. Dzisiaj przechodzily przez Wilanow istne nawalnice a ja patrzylem i sie cieszylem. Kledzy z pokoju nie rozumieli... ... ale ja swoje wiem. tu juz nie jest gnoj ktory bedzie wisial w powietrzu przez trzy dni. To przypomina raczej gwaltowna majowa burze. I przeciwkoi takim warunkom atmosferycznym absolutnie nie mam nic przeciwko:)
To w kwestii tego jak latajace modelarstwo RC zmienilo moj sposob postrzegania pogody.
Za co krzywo patrzy na mnie kobieta: ReX 500EFL 3GX vel ŚPIOCH Protos Mini vel... Miniak? Protos Pincet Extra 260 PA vel WiDmO Reactor vel Papierzak F16 - w budowie Aurora 9