Kris1990 pisze:Witam jestem początkujący w strefie modelarzy.
Kris1990 pisze:Pytanie dotyczy zyx-s2.
Kris1990 pisze:Kupilem zyxa podłączyłem przez USB do kompa z ciekawości czy działa i okazało się ze nic się nie zaświeci.
Kris1990 pisze:Trzeba podpiąć pakiet do niego o co chodzi??
Kris1990 pisze:I jeszcze jedno czy jest jakiś poradnik po polsku do oprogramowania do zyxa???
Kris1990 pisze:Wielkie dzięki za wyczerpujące odpowiedzi. Jeśli chodzi o filmiki Kruka to studiuje je w każdej wolnej chwili od pół roku. Teraz na zbierałem pieniądze i myślę że w lutym zamówię trexa 450 i zacznę się bawić w składaniejeszcze tylko musze kupić nadajnik i myślę o spectrum dx6 myślicie że to dobry wybór czy kupić już 8 ,????
aikus pisze:[...]A ja zmieniłem wyznanie i od tej pory wszem i wobec głoszę, że latanie na krzywych to syf.
Umiem, ale nie sięgam.Artja pisze:aikus pisze:[...]A ja zmieniłem wyznanie i od tej pory wszem i wobec głoszę, że latanie na krzywych to syf.
Może i syf, ale umiejętność konfiguracji do latania na krzywych przypomina umiejętność wiązania sznurówek w sytuacji, gdy lubi się chodzić w butach zapinanych na rzepy. Albo w mojżeszkach jak Miruu.
Hej Miras! Prawda że umiesz wiązać sznurówki?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości