Regulamin forum
Jakiekolwiek wulgaryzmy, obrażanie innych użytkowników i wszelkie inne działania sprzeczne z powszechnie przyjętymi normami społecznymi będę automatycznie eliminować posty, wątki a nawet autora.
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
No właśnie niby nic się nie dzieje, a zasoby jak najbardziej z duzym zapasem pod każdym kątem. Na razie jest "kontakt" z prowiderem i czekamy co wymyśli. Raczej cos po jego stronie...
A to trzeba czekac - prawdopodobnie juz wie o problemie i robi co moze Zycie. Swoja droga - dzis od rana - ja widze, ze dziala. Ani razu mi sie nic nie wywalilo (choc za duzo nie klikalem).
Mi kilka razy sypnęło, ale jakby mniej niż wcześniej. No zobaczymy. Jesli będziemy mieli co przekazania cos sensownego (np. żeby tyle nie czytać ) to przekażemy
Na sraptaku od wczorajszego wieczora nie otwiera mi "grubszych" wątków. Jakieś krótkie UP w wątkach giełdy OK, ale nic poza tym. Dziwne, że ten wątek zaskoczył. Z tęsknoty postanowiłem coś napisać, choćby nic nie wniosło do tematu...
Za co krzywo patrzy na mnie kobieta: ReX 500EFL 3GX vel ŚPIOCH Protos Mini vel... Miniak? Protos Pincet Extra 260 PA vel WiDmO Reactor vel Papierzak F16 - w budowie Aurora 9