wojtekr pisze:upinałem kabelek a przy okazji upiąłem cięgło ogona, a ponieważ stałe z drugiej strony modelu to nie zauważyłem
wojtekr pisze:Aikus
ponieważ ignorujesz moje PW
wojtekr pisze:(co jest zrozumiałe z powodu braku niezbędnych części aby latać mikrusem i pozorne wrażenie wykorzystania Twojej dobroci) i w związku z nieodpowiedzialnym zachowaniem naszego kolegi Miruuu w sprawie z łożyskiem mogę Ci jakoś pomóc? Wynagrodzić Twoje straty moralne i materialne w związku jego brakiem?
wojtekr pisze:Widzę, że Twoja frustracja sięgnęła zenitu. Ponieważ pamiętam jaki koszmar przechodziłem gdy nasz kolega pozbawił mnie tego łożyska, nieprzespane noce, zgryźliwość w pracy, zapaść i depresja więc może jednak mogę jakoś pomóc?
Uwazam pojawienie sie quadow w modelarstwie RC za bardzo powazny blad rozwojowy ktorego predzej czy pozniej bedziemy zalowac.
wojtekr pisze:Uwazam pojawienie sie quadow w modelarstwie RC za bardzo powazny blad rozwojowy ktorego predzej czy pozniej bedziemy zalowac.
to jest wpuszczenie dresiarstwa do salonów BMW
fakt - zmiany w przepisach, kóre nas czekają sa tego konsekwencją.
rawro pisze:Jacku to moze polaczymy siły i zbudujemy antyquada
Bedzie to samolot ( z klatką,packą na muchy,z taranem ) i zaczniemy wybijać obce drony na naszym niebiewtedy kazdy bedzie zmuszony przyjść do nas i wykupić droga...jak sie nie da po dobroci to zapoznamy nieśmiałków siłą... Dostaną swoj przydział na ziemi i niebie tak by sobie nie przeszkadzać.
Ssmart pisze:Nie, to niestety albo stety nie opory na ślizgaczu, ani na okuciach. Wszystko pięknie chodzi. Jedynie na co mogę narzekać, to luzy między kulką ślizgacza, a ramieniem zmiany kątów. Słyszałem, że to normalne przy pojedynczym trzymaniu. Rybkowanie pojawia się bardziej w neutralnym wychyleniu. Wymienię jeszcze łopatki ogonowe, ale to chyba mało da. Kurde porozkręcałem całego helika i złożyłem z jak największą dokładnością, a i tak lata jak chce.Jeszcze posprawdzam całą głowicę, bo może produkować wibracje. Kenobi przy większej zębatce zakresy mocy zmniejszać/zwiększać czy zostawić je jak były?
Ssmart pisze:Problem w tym, że ja wymieniłem już całe okucia z łożyskami... Porozkręcałem wszystkie linki i starannie podokręcałem. Jak będzie lepsza pogoda, to sprawdzę jak się teraz zachowuje. Dzięki za podpowiedzi.
niebochod pisze:Ssmart pisze:Problem w tym, że ja wymieniłem już całe okucia z łożyskami... Porozkręcałem wszystkie linki i starannie podokręcałem. Jak będzie lepsza pogoda, to sprawdzę jak się teraz zachowuje. Dzięki za podpowiedzi.
A jaki to model i jaki masz ślizgacz?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość