Moje Filmy z jutuba

Na każdy temat. Byle kulturalnie...
Regulamin forum
Jakiekolwiek wulgaryzmy, obrażanie innych użytkowników i wszelkie inne działania sprzeczne z powszechnie przyjętymi normami społecznymi będę automatycznie eliminować posty, wątki a nawet autora.
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec
Podziękował: 1769 razy
Podziękowano: 1022 razy

Postautor: aikus » 9 wrz 2024, o 09:44

Słuchajcie kochani, taka informacja, jakiś czas temu (to będzie z rok) skasowałem swoje konto na YT.
Decyzję podjąłem w chwili kiedy po raz kolejny jutub zdecydował się skasować mi jakiś film po kilku latach sobie spokojnie tego filmu na tym koncie wiszenia i zrobił to jak zwykle z lakoniczną informacją, że film coś tam naruszał i bynajmniej nie chodziło o prawa autorskie bo film był w 100% mój.

Wtedy też podjąłem decyzję, że czas najwyższy postawić platforme pod własnego bloga, z własnym hostingiem do filmów... Bo tym właśnie był dla mnie jutub - hostingiem do filmów - niczym więcej. Miał jedną zaletę - był darmowy. Reszta - same wady. Z innych zalet - nie korzystałem i korzystać nie zamierzam.
To się wydarzyło, mój blog powstał, jest od tamtej pory podlinkowany w moim podpisie i stopniowo, z czasem, sukcesywnie jest do niego przenoszona zawartość starego bloga jak również wszystkie filmy z mojego konta na jutubie oraz z vimeo (które też się było łaskawe skasować samo).
To się dzieje, jak mówię powoli, stopniowo i kiedyś się wydarzy, ale to o czym nie wiedziałem, to, że są ludzie, którzy tu na forum odbijają się od niedziałających filmów, które chcieliby obejrzeć...
... ale film nie działa, no to whooy.

PROŚBA: Jak się coś takiego wydarzy - dawajcie mi znać!!! Na każde żądanie, wystawię każdy film NIEZWŁOCZNIE!!!

Dziś wrzuciłem trzy.
Wszystkie będą trafiały mniej więcej w daty swojego oryginalnego powstania i znajdą się oczywiście tu:

https://aikus.ddns.net/wordpress/category/why-we-fly/

Kolejna, istotna informacja: nie linkujcie tego nigdzie na żadnych platformach typu fejsbuk czy inne twitery albo instagramy. Stoi to na moim serwerze, w moim domu, na moim domowym łączu i zwyczajnie nie wytrzyma nie wiadomo jakiego ruchu, ruchu którego się nie spodziewam, ale gdyby się wydarzył - będę zmuszony to po prostu wyłączyć, bo na tym łączu też pracuję.

Każdy film można pobrać bez żadnego problemu, a potem publikować gdzie się chce, jeśli ktoś na prawdę chcę (a tego też się nie spodziewam).

Tak czy siak, dobra wiadomość jest taka, że NIC NIE ZNIKNĘŁO wraz ze zniknięciem mojego konta. Po prostu chwilowo nie jest dostępne.
Gugiel czasami zapomina.
Aikus - nigdy!

Wróć do „Brudnopis”