I jak tu robić zakupy w tym kraju?? NO JAK??!!

Na każdy temat. Byle kulturalnie...
Regulamin forum
Jakiekolwiek wulgaryzmy, obrażanie innych użytkowników i wszelkie inne działania sprzeczne z powszechnie przyjętymi normami społecznymi będę automatycznie eliminować posty, wątki a nawet autora.
Awatar użytkownika
HeliBoomer
Stały bywalec...
Podziękował: 8 razy
Podziękowano: 17 razy

Postautor: HeliBoomer » 30 paź 2024, o 16:50

Chciałem, naprawdę chciałem.. ale sie ku@%a NIE DA!!

wymyśliłem sobie wczoraj że niezłym pomysłem by było dołożenie/zmiana obecnego systemu organizacji wszelakiego szpeju..
stwierdziłem że metalowe szafki narzędziowe (tak ze 4) załatwia sprawę, jest jak się okazuje jest JEDEN sprzedawca takich 9 szufladowych na całym allegro (ma 2 sklepy ten sam typ) pewnie w kraju też jest monopolistą, temin wysyłki ma kilka dni, rozmawiałem z Nim ze 2 tyg temu i twierdził że ma na stanie dziś gdy chciałem zamówić ale potwierdzić (dzwoniłem od rana) że dziś wysle żebym na jutro miał (bo PT wolny) to odrzuca mnie od rana (3 razy)
takie:
Screenshot_14.jpg

ok, mówię zmieniam koncept..
i tu wchodzi caaaały na czerwono Qbrick System,
Screenshot_15.jpg

Polska firma (zawsze to jakiś plus) ale mają nawalone systemów, standardów i wszystkiego innego tyle że chciałem zadzwonić i przegadać temat zeby mi jakis spec powiedział które są najszersze i jednocześnie mają opcję małych (niskich) szufladek..

telefonu od południa nie odbierają, BA!, telefon podany mają tylko na(TFU!) fejsie, na stronie brak, napisałem wiadomość przez (TFU!) fejsa.. nic, zero odpowiedzi..

do 17 na allegro musiałbym złozyc zamówienie żeby na jutro przyszło i .. i powiem Wam że w dupie ich mam wszystkich, i szafkarza i Qbricka.. zamówię DEWALT, dołoze ze 2k do całosci ale nie bede się prosił..

nie wiem kiedy i czy wogóle w tym kraju dojdziemy do punktu w którym klient przestaje byc złem koniecznym..

noo to ponarzekałem sobie.. :swir:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
...bo cały urok latania heli polega na tym że jest to trudne...
Awatar użytkownika
Ramotny
Administrator
Podziękował: 316 razy
Podziękowano: 295 razy

Postautor: Ramotny » 6 lis 2024, o 09:53

No cóż... "klient nasz pan" póki płaci z góry i nie zadaje głupich pytań.
BTW mam kilka skrzynek QBricka i wydają się całkiem spoko choć nieco mnie denerwuje że mają kilka standardów (linii) i trzeba uważać żeby kupować jeden model bo są niekompatybilne (nie wszystkie).
NB pierwszą skrzynkę kupiłem na Alledrogo za 65 zeta a potem znalazłem identyczną (EAN=EAN) za 42 w Bricomanie.
Pozdrawiam, Grzegorz
Mieć czy latać? Oto jest pytanie...
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec
Podziękował: 1772 razy
Podziękowano: 1022 razy

Postautor: aikus » 7 lis 2024, o 23:36

.... to dlatego ja co do zasady kupuję tylko w ostateczności.
A tak normalnie to albo robię sam, albo skąciś kradnę :twisted: :twisted: :twisted:

Wróć do „Brudnopis”