Wątek zostawiam no się zrobił ciekawy...
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
mikegsx400 pisze:Skąd wiadomo, że sprawne skoro nieużywane?![]()
Okay mój błąd: nieużywane tzn nigdy nie założone do auta. Podłączyłem do prądu tylko na chwilę żeby je sprawdzić.mikegsx400 pisze:Skąd wiadomo, że sprawne skoro nieużywane?![]()
Ramotny pisze:Okay mój błąd: nieużywane tzn nigdy nie założone do auta. Podłączyłem do prądu tylko na chwilę żeby je sprawdzić.mikegsx400 pisze:Skąd wiadomo, że sprawne skoro nieużywane?![]()
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
aikus pisze:Na żyłce to od dzis moja druga ksywa?
...
H7 jakieś dobre żarówki ktoś zna? Dobre w sensie żeby się nie przelalaly za często, niech nawet trochę słabiej świecą - trudno, przeżyje.
Wymiana żarówki w Stilonie to dwie godziny kurwienia i rozbebeszanie połowy samochodu...
mwx pisze:Raz na rok to chyba nie jest często, zakładając że jeździsz na nich codziennie we dnie i w nocy - w taki słoneczny dzień w lampie z włączoną 50W grzałką jest niezły piec.
Wrzuć jakieś dzienne w zderzak, to będziesz zmieniał H7 raz na 3-4 lata.
mwx pisze:Ja w furze mej kobity zrobiłem jeszcze inny numer. Wymieniłem soczewy i zregenerowałem klosze od fabrycznych zenonów. Nie chciałem żeby znów usmażyły się jak będzie stała latem w korku z włączonymi światłami, więc zrobiłem jej takie cebulowe dzienne. Zmajstrowałem regulatorek napięcia na timerze555, obniżający je do ok. 8V i zasiliłem tymi 8V żarówki od długich.
Wiem, że to nie do końca legal, ale panowie na SKP cmokali z zachwytu.
mwx pisze:Kosztowało mnie to trochę zabawy, kilka przewodów i jakieś 20PLN w częściach, a działa już 4 rok
#metooza bardzo mnie wkurwiają pojeby które jeżdżą z jakimiś świecącymi gównami i oślepiają,
aikus pisze:H7 jakieś dobre żarówki ktoś zna?
mwx pisze:Powinno być prawo zezwalające na bezkarne lanie po mordzie takich oślepiaczy. O busach z załadowaną paką i nieobniżonymi lampami też mówię.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości