Tak, w sumie to się do nich mocno przekonałem i to przez Ciebie bo jak gadamy o nich na pałacowej to mam wrażenie, że RT opłaca Cię lepiej niż mnie Lidl
Bardziej mnie ciekawią 362-jki bo jeszcze nie miałem.
Witam ponownie, by była dla mnie jasność muszę się łopatologicznie upewnić...łącząc regulator z silnikiem spinam skrajne kable czerwone ze sobą + skrajny żółty z czarnym i środkowe czarne ze sobą (patrz foto) ... prawa? Roland
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ładujesz je jak popadnie. Jeżeli kręci w złą stronę, zmieniasz dwa (dowolne) miejscami. Koniec.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Za co krzywo patrzy na mnie kobieta: ReX 500EFL 3GX vel ŚPIOCH Protos Mini vel... Miniak? Protos Pincet Extra 260 PA vel WiDmO Reactor vel Papierzak F16 - w budowie Aurora 9
No i wystartowalem ze skladaniem swojej x360 Poki co bez problemow. Elementy ladnie spasowane. Ze srubkami nie jest tak strasznie jak pisaliscie, trafily mi sie 3-4 sztuki, ktore mialy gniazdo niewymiarowe lekko, w jedne nie chcial wejsc imbus a w innych mial luzy. Ale ogolnie spoko Przypomnialo mi sie o rozporce na rolki paska i stwierdzilem ze sobie sam zrobie, a co tam! Troche dlubania w laminacie, dwie podkladki i tadaaamm:
Ogolnie to niewiele jest wieksza od 450tki. Tlusta kabina robi swoje w x360
Tak wiem, bede musial odkrecic gorna rame serw zeby je zamontowac ale damy rade
Miales racje, udalo sie bez rozkrecania Za to z serwem ogonowym (micro) nie bylo juz tak przyjemnie. Musialem troche podpilowac gniazdo w ramie zeby weszlo z kablami.