bahus pisze:Poza tym klasa 465 też stanowi ciekawostkę ...
http://www.alzrc-hobby.com/index.php?ma ... ex&cPath=1
MASA pisze:jak ktoś chce zacząć od 380 do nauki / nawet w tej podrubie
to albo jest głupi albo ma gdzieś pieniadze
bahus pisze:Panie B. Czemu z grubej rury ?? Czy prosiak jest tak złym wyborem na początek? Bo powiem szczerze że tylko i tylko z tego powodu że mam dostęp do części od można powiedzieć strzału myślę nadal o tarrocie 450. Poza tym na początek jest chyba odpowiedniejszy... mimo iż Miru stanął po drugiej stronie barykady i go rozumiem bo proponuje mi jakość... a miał już T-Rexa. W kwestii każdego innego modelu niż Tarrot 450 jestem skazany na zamawianie przez internet... i tu znów zagadki gdzie pytaliście o banggooda. Mój przykładowo flybar do 913... w Polsce kosztuje 20zł i ciężko go dostać, na banggoodzie 9zł i dostępny od ręki. Obawiam się że z częściami do GAUI czy MSH byłoby podobnie, w końcu wyszłoby że lepiej zamówić 3 belki ogonowe w Chinach niż 1 taką samą w kraju...
Znalazłem KITa Tarrota 450 za 370zł i uważam że to jak za darmo do pierwszego obijania. No nic zobaczymy, czas pokaże jaki wybór zrobię... jakość czy cena...
miruuu pisze:No ale długość regulujesz kręcąc wiec nie powinno być problemu z zamiennymi stosowaniem..?
MASA pisze:Pomyślałem chwilę i choćbym bił o glebe co drugi dzień to nie kupię żadnej czesci do 380 od ALZARC
Wszytsko zawsze zalezy od kasy - problem w tym że taki klon to poprostu podróba ...
dla przykładu koszt Assulta vs Rexa to jakieś 1/5 - i to napewno jest tak że Assulty róznią sie od Rexów nie wiele ale przynajmniej na tyle że rama nie pasuje - a przerobienie Assulata na Rexa kosztuje w częściach więcej niz kit ...... tu mozna mówić o tym że coś jest dla budżetu A a coś dla budżetu B w zalezności od portfela i checi posiadania
ale jak ktoś wypuszcza coś co w 100% składa sie z pasujących do oryginału części i to za niemalże identyczna kasę (bo umówmy się ze nawet na FH idzie dostać G380 poniżej 1400pln); to porpostu plagiat / a jak ktoś woli podróba i zwykłe podpierdolenie czyjegoś pomysłu - zwłaszcza w przypadku G380
Raczej należy sie zastanowic czy za to żeby mieć wolisz zapłacić mniej i to tym co podrabiają tych co wymyslili...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość